'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Manuka méz mgo 400+ 500 g

Cikkszám:
54160
EAN:
9421023628995
Tárhely:
A26-11-1
Bruttó egységár:
113 314 Ft/kg
Kiszerelés:
db (500 g)
ÁFA kulcs:
27%
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk neked!
Bruttó ár: 56 657Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

"Különösen akut vagy krónikus betegségek esetén ajánlott, amelyeket korábban kezeltek és amelyeknek nagy az ellenállása a kezelésekkel szemben.A méhek begyűjtik a nektárt a manuka bokor (Leptospermum scoparium) friss illatú virágairól, melyek Új-Zélandról származnak, és ebből egy átlátszatlan narancs színű, enyhén karamellizált ízu eukaliptusz mézet készítenek. A több mint 20 éves kutatásaik során Prof. Dr. Molan Új-Zélandról és Prof. Thomas Henle a németországi Drezdai Egyetemrol igazolják, hogy a Manuka Méz meglehetősen szokatlan antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, ami alkalmassá teszi használatát gyógyászati célokra. MGO, a Manuka méz egyedi faktora, egy terápiás összetevő amely célja, hogy jelezze ezen méhészeti termék antibakteriális erejét. Belső használat: láz, krónikus bronchitis, krónikus orrmelléküreg-gyulladás, gyomorégés, torokfájás, nátha, gyomor- és bélhurut, fogínygyulladás, periodontális betegségek, asztma, fáradtság; még a Helicobacter pylori baktériumot is elpusztítja, ami a legtöbb gyomorfekély okozója; fogszuvasodás-gátló hatása van, eltávolítja a fogkövet; a sugárterápia hatását fokozza egyes daganatok esetén, stb. Külso használat: műtéti és fertőzött sebek, elso- és másodfokú égési sérülések, egyéb sérülések, ekcéma, pikkelysömör, rovarcsípés, herpesz. Kozmetikai használat: ráncok, pattanások, száraz haj. Használati utasítás: Belso használat: 2-3 teáskanál naponta reggel és este, vacsora elott Külso használat: kenje közvetlenül a bőrre és védje a területet kötéssel Kozmetikai használat: összetevőként különböző arc- és hajmaszkok esetén Energiatartalom 1400 kJ Zsírok 0 g Szénhidrátok 82,1 g Cukrok 82,1 g Fehérjék <1 g Nátrium 14 mg"

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek