'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Now astaxanthin kapszula 60 db

Cikkszám:
37099
EAN:
733739032515
Tárhely:
A24-10-2
Bruttó egységár:
152 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (60 db)
Gyűjtő:
gyujto=12doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 9 137Ft
készleten < 10 doboz
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Az egyik legerősebb antioxidáns a Földön: az astaxanthin Az astaxanthin egy olyan természetben előforduló, zsírban oldódó pigment (színezőanyag), amelynek nagyon erős antioxidáns hatása van. Megtalálható algákban, élesztőben, lazacban, pisztrángban, garnélarákban, homárban és néhány madár tollában (pl flamingó). Az astaxanthin más karotinoidoktól eltérően nem alakul át a szervezetben A-vitaminná, és amíg az A-vitamin túlzott mennyiségben mérgező, az astaxanthin korlátlan mennyiségben fogyasztható! Százszor erősebb antioxidáns, mint az E-vitamin, megköti a szervezetben a szabad gyököket. A szabad gyökök olyan instabil atomok, melyek páratlan elektronokkal, elrabolják más atomoknak az elektronjait. Számos tudós szerint az öregedési folyamatok hátterében a szabad gyökök kialakulásánakszabályozatlan láncreakciója áll. Az astaxanthin egyedi molekuláris szerkezetének köszönhető a nagyon erős antioxidáns képessége. Molekulája nagyon hasonló a béta-karotinéhoz, de az apró különbségek a struktúrájában, óriási különbséget jelentenek a biológiai hatásukban. Olyan betegségek megelőzésében és kezelésében hatásos, mint: - rák - szívritmus zavarok - magas vérnyomás - öregedés (beleértve az immunrendszer leépülését, és egyéb öregedési folyamatokat) - gyulladások - védi a szemet és a bőrt a káros UV sugárzás ellen - javítja a vér koleszterin szintjét Az astaxanthint növények, és mikroalgák szintetizálják, az állatok nem képesek erre, ezért ők a növényekből és algákból jutnak hozzá és a táplálékláncon keresztül. Hogyan javítja a fizikai teljesítőképességet? Fizikai aktivitás, pl edzés, sportolás közben intenzívebben lélegzünk, mert a szervezetnek ilyenkor több oxigénre van szüksége. Minél több oxigént lélegzünk be és pumpáljuk keresztül szervezetünk szövetein, annál több szabad gyök keletkezik. A szabad gyökök roncsolják az izomsejteket (a sejtek membránját és DNS-ét). A szabad gyökök rongáló hatásának megállításához hatékony antioxidánsok fogyasztása szükséges. Az astaxanthin "kisöpri" az izmokból a szabad gyököket, és megakadályozza az izom károsodását és az izmok leépülését. Ezenfelül keményebb fizikai aktivitás után gyorsítja az izmok regenerációját

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek