'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Biointimo night anion éjjeli intimbetét 8 db

Cikkszám:
36387
EAN:
5999886179014
Tárhely:
A10-03-2
Bruttó egységár:
141 Ft/db
Kiszerelés:
csomag (8 db)
Gyűjtő:
doboz=24csomag
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 1 129Ft
készleten
csomag
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

BIOINTIMO NIGHT ANION ÉJJELI INTIMBETÉT. Intim betét a menstruáció napjaira vagy az inkontinencia tüneteinek semlegesítésére. Szárazon és tisztán tart egész éjjel, miközben megszünteti a kellemetlen szagokat és kiegyensúlyozott, kellemes érzést biztosít. Óriási nedvszívó képességének köszönhetően egész éjjel képes magába zárni a folyadékot. Tamponhasználóknak is ajánlott, hiszen az orvosok éjjelre a betét használatát javasolják a tampon helyett. Az anion tartalmú Biointimo Night biztonságot ad, miközben természetes anyagai nem okoznak irritációt és allergiát. Átlélegző, mindent magába záró membránjának köszönhetően tartósan hűti a felületet, ezáltal antibakteriális hatású, hiszen a hőmérséklet csökkenésével megszűnik a baktériumok élettere.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!