'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Dr.müller teafaolajos intimhigiéniai gél 7x7,5 g 52 g

Cikkszám:
42843
EAN:
8595610400705
Tárhely:
A10-02-5
Bruttó egységár:
95 962 Ft/kg
Kiszerelés:
db (52 g)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 4 990Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A fizikai stressz, a túl szuk ruha, szintetikus fehérnemu viselése, kerékpározás, lovaglás, fürdok, uszodák és strandok látogatása, de a túlzásba vitt hüvelyöblítés is mind hozzájárulhatnak a hüvelyflóra egyensúlyának a felborulásához. A vaginál gél természetes összetevoi biztosítják a mindennapok intim higiéniáját, helyreállítják és megóvják a vagina nyálkahártya természetes mikroflórájának az egyensúlyát, hüvelyszárazság esetén síkosításra is kiváló, a nyálkahártyát nem ingerli és foltot sem hagy. Alkalmazás: Az esti intim tisztálkodáshoz használjon teafaolaj intim wash gélt vagy teafaolaj szappant. A tisztálkodás után, fürdok, uszodák szaunák igénybevétele elott és után, a tubus tartalmát juttassa a hüvelybe. Candida vagy más fertozés esetére figyelmébe ajánljuk a tömény teafaolajnál említett recept gyujteményünket is.Klinikailag tesztelt. Konzerváló anyag mentes.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!