'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Garuda ayurveda eukaliptusz balzsam 9 ml

Cikkszám:
44674
EAN:
8906009652405
Tárhely:
A28-04-3
Bruttó egységár:
125 778 Ft/l
Kiszerelés:
db (9 ml)
Gyűjtő:
doboz=108db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 1 132Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A Garuda Ayurveda® Balzsam eukaliptuszt, wintergreen olajat, mentholt és kámfort tartalmazó balzsam a meghűlés és nátha tüneteinek kezelésére.

A Garuda Ayurveda Eukaliptusz Balzsam a házi patika elengedhetetlen és sokoldalúan használható képviselője. Eredményesen alkalmazható a nátha és a megfázás tüneteinek enyhítésére, de szúnyog- és rovarcsípés esetén, valamint fejfájásnál a halánték és a fül mögötti terület masszírozására is kitűnő. A balzsamot minden esetben vékony rétegben, dörzsölés nélkül kell az érintett területre (mellkas, hát, orr környéke, halánték illetve fájó ízület) felvinni. A növényi hatóanyagok a bőrön keresztül illetve inhaláláskor belélegezve jutnak a szervezetbe és fejtik ki antiszeptikus, érzéstelenítő és tisztító hatásukat. 

Alkalmazási javallatok: 

  • meghűlés, köhögés esetén,
  • idegszálhúzódás, miozit esetén,
  • migrénes fejfájás,
  • rovar-, szúnyogcsípés esetén (a viszketés és duzzanat csökken vagy megszűnik), hatékony szúnyogriasztóként,
  • izomláz és fájdalom, zsibbadásos rándulás és ficam esetén

Adagolás:

Meghűléses köhögés esetén: naponta 3-5 alkalommal enyhén bekenni az orr környékét, a nyakat, a mellkast és a hátat. Használata azonnali megkönnyebbülést eredményez és 48 órán belül jelentős javulás áll be a beteg állapotában.

Inhaláláshoz: egy tál forró vízben két teáskanálnyi balzsamot kell feloldani és a felszálló párát belélegezni.

Fejfájás esetén: a homlokot, halántékot és fültöveket kell bekenni

Ízületi problémáknál: lokális alkalmazása javasolt a fájó testrész bekenésével, mely során helyi vérbőség keletkezik, ezért alkalmazása néhány órás enyhülést eredményez. A fenti eljárást gyakran ismételjük 2-4 napon keresztül, naponta több alkalommal.

Csípéseknél: a csípés helyét bekenni.

Összetevők 5 ml-ben: Mentha piperata oil15%, Gaultheria procumbens leaf oil10%, Cinnamomum camphora leaf extract 10%, Eucalyptus globulus leaf oil 8% Pinus longifolia heartwood oil 3% Cinnamomum zeylanicum bark oil 2%, Cymbopogon citratus leaf oil 2 % Syzygium aromaticum flower oil 1,50%, Melaleuca leucadendron oil 1%, Carum copticum fruit extract 1%, Myristica fragrans fruit oil 0,50%, Liquid paraffin q.s. , Colour CI 47000 q.s.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek