'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Inelia kecsketej és japán rózsa kivonatos intenzív bőrhidratáló kézkrém 100 ml

Cikkszám:
91440
EAN:
5902815171560
Tárhely:
A09-02-7
Bruttó egységár:
8 230 Ft/l
Kiszerelés:
db (100 ml)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 823Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

INELIA INTENZÍV BŐRHIDRATÁLÓ KÉZKRÉM KECSKETEJ ÉS JAPÁN RÓZSA KIVONATTAL Azonnali intenzív bőrhidratáló hatással. Nyugtatja a kiszáradt, irritált bőrt. Hidratáló és öregedésgátló Elastin tartalmú koncentrált krém, amely száraz és sérült kézbőrnek mindennapi ápolására szolgál. Tökéletesen hidratál és táplál. A bőrét simává, rugalmassá és lággyá varázsolja. A krém kecsketejfehérjéket tartalmaz, ami védőhatással bír. Megnyugtatja az irritációt és felgyorsítja a természetes regenerációt. Az elasztin mélyen áthatol a bőr rétegeiben ahol megköti a vizet, ezáltal a bőr felülete sima és puha lesz. A TSUBAKI olajnak nevezett japán rózsaolaj az antiradikális összetevők (E, A, B vitamin, polifenolok, camelioferrin) gazdagsága miatt magas antioxidáns aktivitással rendelkezik, védi a szabad gyököket és gátolja a bőr korai öregedését. A krém hozzájárul a bőr rugalmasságának és feszességének helyreállításához. Az öregedés első jeleinél használva megelőzheti azok korai jeleit. A kéz és a köröm szép és rendezett marad.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!