'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

H&B kollagén és c-vitamin pezsgőtabletta 20 db

Cikkszám:
94568
EAN:
5059604468759
Tárhely:
A17-13-5
Bruttó egységár:
204 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (20 db)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 4 084Ft
készleten
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

?szarvasmarha kollagén: az egészséges bőrért
?C-vitamin: hozzájárul a kollagén normális képződéséhez
?cink: hozzájárul a normál bőr fenntartásához

Feketeribizli ízű 1000mg szarvasmarha kollagén tartalmú pezsgőtabletta, amely javítja a bőr, a haj és a köröm egészségét, illetve az ízületek egészségének megőrzésében is fontos szerepet játszik. C-vitamint is tartalmaz, amely segíti a kollagénképződést és a vas felszívódását is. A kollagén tartalmú pezsgőtabletta segíthet abban, hogy testét nem csupán belülről hanem kifelé is ápolja. Kollagénre szervezetünknek szüksége van, hiszen az idő múlásával természetes módon csökken a kollagéntermelés, ami a bőrön az öregedés, ráncok jeleihez vezet. A megfelelő mennyiségű kollagén pótlásával feszes és egészségesebb lesz a bőr.

Hatóanyag/2 pezsgőtabletta:
C-vitamin 150mg 225%
Cink 20mg 200%
Kollagén 1000mg
Hialuronsav 100mg
*NRV%: Napi bevitel referenciaérték felnőttek számára
Összetevők: étkezési sav (citromsav), savanyúságot szabályozó anyagok (nátrium-karbonát, kálium-hidrogén-karbonát), Kollagén (marha),csomósodást gátló anyag (polietilénglikol), tömegnövelő szer (szorbit), C-vitamin (L-aszkorbinsav), aroma (feketeribizli), Nátriumhialuronát,színező anyag (céklavörös), Cink-citrát, édesítőszer (szukralóz)
Adagolás: Naponta 2x1 pezsgőtablettát 200ml vízben feloldva ajánlunk fogyasztani
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Amennyiben Ön terhes, szoptat vagy egyéb gyógyszeres kezelés alatt áll, a termék szedése előtt egyeztessen kezelőorvosával.
Egyéb allergén információ: 46875

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!