'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Dr.chen tüdő meridián tea 20x2,5 g 20 db

Cikkszám:
47268
EAN:
5999561421131
Tárhely:
A16-07-3
Bruttó egységár:
77 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (20 db)
Gyűjtő:
gyujto=100doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 1 543Ft
készleten
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) segíti a szervezet természetes védekező rendszerének működését, a felső légutak egészségének megőrzését. A nagy bojtorján támogatva a szervezet ellenálló képességét hozzájárul a felső légúti rendszer egészségéhez. A gyömbér segít fenntartani a légúti rendszer egészségét. A gyermekláncfű és a medvehagyma antioxidánsként támogatja sejtjeinket, ezzel megvédi szervezetünket a káros hatásokkal szemben. A csillagánizs kedvezően nyugtatja a torkot, a borsmenta támogatólag hat az immunrendszerre. A fokhagyma hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához.

Az ember is a természet része, ezért nekünk is követnünk kell télen és nyirkos időben az életerő-felhalmozás elvét. A TCM szerint ebben az időszakban a yang energia visszahúzódik a testbe, ezért egészségünk megőrzése érdekében elegendő mennyiségű „hőt” és éltető energiát kell biztosítanunk szervezetünk számára. A korai fekvés emeli a yang energia szintjét az emberi testben, ami fontos szerepet játszik a test melegen tartásában.

A TCM szerint a szénanátha többnyire a tüdőt megtámadó meleg szeles körülmények következménye, ezért az orvos a tüdő qi-jét igyekszik felszabadítani a meleg szeles befolyás alól, általában akupunktúrás kezeléssel. A másik fontos szempont az immunrendszer általános felerősítése, hogy a szervezet könnyebben felvegye a harcot az allergénekkel szemben. Ennek eszközei például a gyömbértea gyakori fogyasztása, amely stimulálja a felső légutak és a tüdő meridiánjait, aktivizálva a védekezést; az echinacea, gyömbér-, aloe vera és a szőlőmag-kivonatot tartalmazó teával való inhalálás vagy kalcium alkalmazása, mely a nyugati orvoslásban is alkalmazott módszer.

Adagolás (felhasználás): naponta 2 x 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

Aktív anyagok napi 2 kapszulára: polifenol: 56 mg.

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! A készítmény fogyasztása kisgyermekeknek nem ajánlott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Összetevők: bíbor kasvirág (Echinacea purpurea) kivonat, grapefruit mag és héj kivonat, gyömbér kivonat, medvehagyma kivonat, csillagánizs kivonat, nagy bojtorján kivonat, gyermekláncfű kivonat, borsmenta kivonat, fokhagyma kivonat zselatin kapszulába töltve.

  • Jellemzők
    • hozzáadott cukor nélkül
      • Igen
Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek