'
Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Mollis masszírozó krém illatmentes 1000 ml

Cikkszám:
46923
EAN:
5997892110090
Tárhely:
A13-00-4
Bruttó egységár:
1 862 Ft/l
Kiszerelés:
db (1 000 ml)
Gyűjtő:
doboz=12db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 1 862Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A Mollis illat, parabén és ásványi olaj mentes Masszírozó krémet elsősorban professzionális felhasználók számára fejlesztettük ki. A termék a felhasználás során biztosítja a súrlódásmentes kezelést. Az izomcsoportok kezelendő felületre, majd elkezdjük a kezelést. A termékben található Napraforgóolaj a masszírozás közben gondoskodik a bőr táplálásáról, kényeztetéséről, így fokozza a masszázs jótékony hatásait. A masszírozó krém használati javaslata szerint a krémet az előzetesen megtisztított bőrfelületre kell felvinni és csak ép bőrfelületen alkalmazható. Nyílt sebre vagy szembe ne kerüljön. Nyálkahártyával ne kerüljön érintkezésbe. Bármely összetevője iránti egyéni érzékenység esetén használata nem ajánlott. Használata előtt bőrpróba elvégzése ajánlott és tartós bőrpír esetén a termék ne kerüljön használatra. Elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen, sötét, hűvös helyen tartandó.

Vásárlói értékelések

5,0
(1 értékelés alapján)
Csovics Levente
2021. 02. 26.

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek