'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Wooden Spoon bio naptej és testápoló spf 50 100 ml

bio
Cikkszám:
87276
EAN:
3800236250265
Tárhely:
A18-07-4
Bruttó egységár:
95 130 Ft/l
Kiszerelés:
db (100 ml)
Gyűjtő:
doboz=19db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 9 513Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A Wooden Spoon 50-es faktorszámú bio naptej és testápoló nagyszerű választás az egész család számára, hiszen biztonságos és hatékony védelmet nyújt a napozáshoz, ellenőrzött organikus vajakkal, természetes E-vitaminnal és nem-nano cink-oxiddal. Nem tartalmaz kémiai fényszűrő anyagokat, szintetikus összetevőket, allergéneket, sem tartósítószereket. Egyetlen aktív összetevője a nem-nano cink-oxid, egy biztonságos ásványi anyag, amely befedi a bőrt és visszaveri az UVA és UVB sugarakat. Felnőttek és gyermekek számára is ajánljuk a használatát. A Wooden Spoon Bio naptej: - biztonságos, hipoallergén összetételű, gyengéd és tápláló vajakkal készül a babák bőre számára, - vízálló tulajdonsága a család aktív tagjai számára is kifejezetten előnyös, akik nehezen maradnak kint a vízparton, - táplál és megelőzi a bőr kiszáradását az anyukák nagy örömére, - erős és hatékony védelmet nyújt az extrém kalandok kedvelői számára, - nem tartalmaznak allergéneket, irritáló összetevőket, kőolaj-származékokat, kérdéses megítélésű vagy potenciálisan káros anyagokat. A naptejben használt vajak vitaminban, polifenolokban és antioxidánsokban gazdagok, táplálják és hidratálják a bőrt, megóvják a kiszáradástól. A termék 100%-ban természetes, 72%-ban organikus összetevőket tartalmaz! Használata: Gyengéden vigyük fel és kenjük el az egész testen.

  • Jellemzők
    • bio
      • Igen
Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!