'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Naturize natúr barna rizs fehérje 816 g

Cikkszám:
46422
EAN:
5999886909246
Tárhely:
A23-03-7
Bruttó egységár:
15 127 Ft/kg
Kiszerelés:
db (816 g)
Gyűjtő:
doboz=6db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 12 344Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Egy adag (15-30g/1-2 púpozott evőkanál) elkeverése vízben, rizstejben vagy bármely folyadékban. Gyorsan és csomómentesen oldódik hideg és meleg folyadékokban egyaránt, sütés, főzés során akár ételekhez is adható. A nap bármely szakában fogyasztható, reggeli, vacsora során, illetve edzések előtt és után. Javasolt napi adagja 15-60 g, testsúlytól és életmódtól függően. 100% barna rizs fehérje, 100%-ban természetes és vegán, hipoallergén, semmilyen hozzáadott összetevőt nem tartalmaz. A Naturize® 80%-os, garantált fehérjetartalommal rendelkezik, kizárólag természetes, egyedi eljárással készülő, teljes értékű fehérjét tartalmaz. Semmilyen allergén anyagot nem tartalmaz, glutén, szója és édesítő mentes, vegyszert, adalékot, tartósítószert, mesterséges vagy génmódosított összetevőt nem tartalmaz. A Naturize® előállítása során, kizárólag a legtisztább forrásból származó, ellenőrzött talajban termesztett, teljes barna rizsszemeket használják. A különleges eljárásnak köszönhetően a rizsszem mindhárom részét felhasználják, így teljes értékű, mind a 9 esszenciális aminosavat magába foglaló aminosav profillal rendelkező fehérjepor keletkezik, mely a hivatalos vizsgálatok szerint a tejsavó értékeit is felülmúlja. A benne lévő természetes ásványi anyagok, rostok, fitonutriensek a fehérje felszívódását fokozzák, így azok jobban hasznosulnak, mint az állati fehérjék esetében.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek