'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Morepa smart fats kapszula 60 db

Cikkszám:
52980
EAN:
8445290701787
Tárhely:
A24-05-6
Bruttó egységár:
194 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (60 db)
Gyűjtő:
gyujto=48doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 11 643Ft
készleten < 10 doboz
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

"MorEPA Smart Fats magas koncentrációjú, 85% Omega-3 étrend-kiegészítő halolaj koncentrátum tudományosan bizonyított formula felnőtteknek és serdülőknek 12 éves kortól 590 mg EPA / 130 mg DHA kapszulánként 60 db lágyzselatin kapszula - 2 havi adag Tudományosan bizonyított formula az egész családnak Támogatja a szív, az agy és a látás egészséges működését, az érzelmi és fizikai jóllétet, a koncentrációs képességet, az izületek és a bőr egészségét. A MorEPA® az Ön arany fokozatú Omega-3 halolaja magas EPA koncentrációval, napi 1 kapszulában. Az Omega-3 zsírsav hozzájárul az erek egészségéhez, a jó kedélyállapothoz és támogatja a jó koncentrációs képességet. Tudományosan bizonyított, hogy a MorEPA® hozzájárul a zsírsav egyensúly helyreállításához. - Az EPA és a DHA hozzájárul a szív normális működéséhez napi legalább 250 mg EPA + DHA bevitelével. - A DHA hozzájárul a normális agyműködés és látás fenntartásához napi 250 mg bevitelével. Az első számú környezetbarát Omega-3 étrend-kiegészítő világszerte. 1 kapszula tartalma: Mélytengeri halolaj koncentrátum 1000 mg Omega-3 zsírsavak 850 mg Ebből: - EPA (Eikozapentaénsav) 590 mg - DHA (Dokozahexaénsav) 130 mg - Egyéb omega-3 zsírsavak 130 mg Összetevők: mélytengeri halolaj koncentrátum (szardellából, szardíniából és makrélából), halzselatin, nedvesítőszer:glicerin, természetes narancs aroma, antioxidáns: Miradoxan (rozmaring és tokoferol kivonatok keveréke) Adagolás: Felnőtteknek naponta 1 kapszula, lehetőleg étkezés közben vízzel lenyelve vagy szétrágva. Gyermekeknek vagy nyelési problémák esetén felnőtteknek a MorEPA Mini termék ajánlott. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek