Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)
BIJÓ 2019.08.31.

Őszi immunerősítés természetesen

A nyári napokat búcsúztatva ideje felkészülnünk az hűvös idő beköszöntével megjelenő fertőzések kivédésére. Jó, ha a vastagabb pulóver, kiskabát mellett belső védekezőképességünk fenntartására is figyelmet fordítunk, és még jobb, ha ezt természetes módon tesszük.

Szerencsés esetben D-vitaminnal és rengeteg gyümölccsel feltöltve, kipihenten indulunk a szeptembernek, de jellemzően inkább a nyaralás kipihenése zajlik ilyenkor, és gyakran esünk áldozatul a csalóka napfénynek, ami a szemet gyönyörködteti ugyan, de a levegőt már nem képes igazán felmelegíteni, és máris itt az első megfázás.

A szeptembertől májusig tartó nátha-időszakot egyetlen módon tudjuk uralni, ha kellő figyelmet fordítunk az immunrendszer támogatására. Fontos, hogy csak a folyamatos, több oldalról támogatott immunrendszer képes jól működni, ami a megfelelő vitamin-és egyéb tápanyagbeviteltől, valamint a megfelelő mennyiségű és minőségű alvástól lesz erős és ellenálló. Ehhez a kiegyensúlyozott étkezés mellett célszerű jó minőségű vitaminokat hívni segítségül.


A Marnys laktóz-és gluténmentes gyermek és felnőtt multivitaminjai, mint a Protect Junior és az Immupec Defens kizárólag prémium minőségű, természetes alapanyagokból készülnek, utóbbi ráadásul vegán is. Mindkét termék eleve oldott formában tartalmazza a hatóanyagait, ami a hatékony felszívódást segíti.

Az Immupec Defens egy vegán táplálékkiegészítő, mely 9 fajta vitaminnal, homoktövissel, bodzával és echinaceával, míg a Protect Junior 12 fajta vitaminnal és propolisszal, valamint méhpempővel támogatja hatékonyan az immunrendszert rendszeres fogyasztás esetén.

A Marnys folyékony multivitaminjai széles körű igényeket képesek kielégíteni a különböző összetétel kombinációjuknak köszönhetően. A monodózis kiszerelésnek köszönhetően egyszerűen nyomon követhető az adagolásuk, így egy sietős reggelen sem kell azon gondolkodnunk, hogy vajon kiittuk-e már a napi fiolánkat.

  

Kapcsolódó termékcsoportok

Hozzászólások

Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Kategóriák