Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)
Haagné Rusznák Mariann 2020.11.12.

Otthoni spa rituálé, ami csak rólad szól!

Napjainkban az egészségünk és fittségi állapotunk megőrzésére fordított figyelem egyre hangsúlyosabbá vált. A rekreáció, a sport és az egészséges táplálkozás kiemelt figyelmet kapnak. A sport, a rekreáció és az egészség közötti kapcsolat nyilvánvaló, melyet még érdemes kiegészíteni a megfelelő testápolással is.

A BALTIC HOME SPA fit termékek az egészséges, fitt életmódhoz tartozó mindennapi bőrápolási termékeket tartalmaznak, melyek megfelelően kiegészítik egészségtudatos törekvéseinket. Ezek hidratáló, feszesítő és kondicionáló termékek.

Segítséget nyújtunk az otthoni spa rituálé megvalósításához 3 lépésben:

HÁMLASZTÁS

A BALTIC HOME SPA fit termékekkel végzett intenzív hámlasztás egy háromlépcsős rituálé, mely biztosítja az elhalt hámréteg hatékony eltávolítását, a bőr lágyítását és a kozmetikumok jobb felszívódását előkészítő készítményeket.

A biológiailag lebomló összetevők intenzív masszázzsal kombinálva biztosítják a bársonyosan, sima bőrt. Aromaterápia a termékekben használt trópusi olajokkal felfrissülést biztosít.

A tökéletesen sima bőr elérése érdekében hetente egyszer javasoljuk teljes hámlasztást végezni.

  • Benedvesített bőrre vigyen fel egy kis mennyiségű glycerines testradírt, intenzíven masszírozza a radírt a testbe, majd öblítse le meleg vízzel.
  • Tisztítsa meg a bőrét a 3-in-1 tusfürdő gél & sampon termékkel, biztosítva a bőr frissességét és pihenését.
  • A tökéletesen sima és friss bőr hatásának maximalizálása érdekében próbálja ki a mangó mikro bőrradírt. Gyengéden masszírozza a bőrébe a kezével.

FESZESÍTÉS

A feszesítő kezelés javítja a bőr húzódását, szilárdságát, rugalmasságát és megelőzi a cellulit kialakulását. A többlépcsős feszesítő kezelés egyesíti a nyirokáramlás javítását, a vér mikrokeringését, a bőrfelszín energiájának javítását és a kozmetikai termékek felszívódásának fokozását.

  • Masszírozza a testébe a masszázsolajat, mely tökéletesen feszesíti és hidratálja a bőrt.
  • Vigyen fel nagy mennyiségű testszérumot, és oszlassa el a testén, különös tekintettel az érzékeny területeken: has, comb, fenék. Közvetlenül a testszérum felhordása után fedje le a bőrt konyhai fóliával. A felszabaduló hő magas hatóanyag-koncentrációval kombinálva jobb feszesítő hatást eredményez.
  • Minimum 25 perc hatóidő után távolítsa el a fóliát, és vigyen fel a testére egy vékony réteg hidratáló testhabot. A puha emulzió észrevehetően lágyítja a bőrfelszínt, és tovább javítja a bőr feszesedését. A termék kellemes mangó illatúvá teszi a bőrt.

RELAXÁCIÓ

A relaxációs kezelés fő feladata a kikapcsolódás, pihenés és a szükségtelen feszültségektől és stressztől való mentesítés. A rituálé a fürdés és a permet felhordása során hő hatására felszabaduló trópusi olajok esszenciális aromaterápiás hatására összpontosít.

A kezelés az oxigénező és a hidratáló hatások révén az arcbőr jó megjelenéséről gondoskodik.

Az óceáni algák hozzáadásának köszönhetően megvédi a bőrt a szabad gyököktől, az oxidatív stressztől és a HEV kék fénytől.

  • Keressen egy pillanatot magának egy kellemes és pihentető aroma fürdőhöz. Keverjen egy kis mennyiségű habfürdő zselét vízzel, míg hab nem képződik. A koncentrált mangó formula gyengéden tisztítja a bőrt, kellemes illatúan hagyja.
  • Az egzotikus illat tartósságának meghosszabbítása érdekében a testet és a hajat legalább 20 cm távolságból permetezze be a frissítő permettel. Csodálatos illatát a ritmus, a tánc és az akrobatika ihlette.
  • Vigye fel az arcára a hidratáló és oxigenizáló arckrémet. Könnyű összetétele gyorsan felszívódik a bőrbe, hidratálja, frissíti, és pihentté teszi a bőrt.

 

Hozzászólások

Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Kategóriák