'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

BioMenü bio maca-gyökér por 250 g

bio
Cikkszám:
45810
EAN:
5999886305086
Tárhely:
A26-09-1
Bruttó egységár:
14 080 Ft/kg
Kiszerelés:
db (250 g)
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár:
4 141Ft
3 520Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Az Andok szuperételének nevezett maca népszerű a perui Andok őslakosai körében. A tavasszal termesztett maca egy gyökérzöldség, amelyet 3500 méteres magasságban művelnek. A maca gyökere hagyományosan a bennszülöttek táplálkozásába integrálódott modern szuperétel. Macaporunk normál termésből származik (nem válogatott), körülbelül 70% sárga macagyökérből és 30% piros, fekete és lila macagyökér keverékéből áll. Bio macaporunk többféle módon használható, többek között – de nem kizárólagosan – smoothie-khoz, salátákhoz, gyümölcslevekhez, desszertekhez és nyers ételekhez.

Perui ginzengnek is nevezik. Energizáló, erősítő, állóképesség javító, valamint a jobb érzelmi állapotot elősegítő hatása is ismert. Zord időjárási viszonyok között (hideg, erős szél, intenzív napsütés), a legtöbb növény számára kifejezetten hátrányos körülmények között él. A tudományos kutatások szerint a maca kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben, zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a világ egyik legjobb természetes étrend-kiegészítője.

A maca egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében. Íze a pörkölt cikóriához hasonlít, amely kémiai élénkítő szerekkel károsítja az idegrendszerünket. A maca ezzel szemben nem koffein tartalmú élénkítő szer, hanem egy serkentő hatású gyógynövény, amely természetes úton tartja karban egészségünket. A maca és a zselatinizált maca közötti különbség az, hogy a zselatinizált macaporból a keményítőt eltávolítják, ezáltal koncentráltabb, könnyebben befogadja a szervezet és jobban felszívódik.

Adagolás, javasolt felhasználás:

Egy adag = 5 g 1 adag naponta, folyadékban feloldva

Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen

Összetevők: 100% bio macagyökér (lepidium meyenii)

  • Jellemzők
    • bio
      • Igen
Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek