'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Bioheal prostasolv forte kapszula 70 db

Cikkszám:
92543
EAN:
5999088301770
Tárhely:
A26-08-4
Bruttó egységár:
62 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (70 db)
Gyűjtő:
gyujto=48doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 4 358Ft
készleten
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A ProstaSolv összetevői közül a szabalpálma termés támogatja a prosztata normál működését és a vizeletáramlást. A szabalpálma továbbá jótékony hatással van a férfiak egészségére, támogatja a természetes hajnövekedést. A Bioheal ProstaSolv összetevői jótékonyan hatnak a prosztata működésére, elősegítik a természetes hajnövekedést, hozzájárulnak a férfiak egészségéhez. Kiemelkedő mennyiségű szabalpálma kivonatot tartalmaz, valamint tökmag kivonatot, béta-szitoszterolt, D3-vitamint, cinket és szelént! Ön tudta, hogy…? a szabalpálma támogatja a prosztata normál működését és a vizeletáramlást a cink hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában a szelén részt vesz a normál spermaképződésben, és hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához a D3-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához Adagolás: Napi egy kapszula, étkezés után, 1-2dl folyadékkal. A készítmény hosszan tartó, kúraszerű alkalmazása javasolt. A kedvező hatások eléréséhez minimum 6-8 hét szükséges. Összetevők: szabalpálma kivonat (Serenoa repens L.), tömegnövelő szer (kalcium-foszfátok), zselatin, szójabab kivonat (Glycine max L.), cink-glükonát, tökmag kivonat (Cucurbita pepo L.), csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid), kolekalciferol, nátrium-szelenit. Hatóanyag mennyiség kapszulánként NRV1 Szabalpálma kivonat 320 mg - Béta-szitoszterol 30 mg - Tökmag kivonat 25 mg - D3-vitamin 5µg 100% Cink 10 mg 100% Szelén 200 µg 363%

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek