'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Dr.müller teafaolajos szájspray 1 db

Cikkszám:
42845
EAN:
8595610405649
Tárhely:
A12-03-7
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 2 030Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A szájspray torokfájásnál alkalmazott legnépszerűbb és leghatékonyabb gyógynövények kivonatát és Dr. Müller gyógyszerkönyvi tisztaságú ausztrál teafaolaját tartalmazza. Kellemes leheletet ad, biztosítja a szájhigéniát és védi a szájüreg nyálkahártyáját, valamint véd a parodontózis ellen. Enyhíti a torokfájást, csökkenti a gyulladást. Az ausztrál teafaolaj a leghatásosabb természetes antiszeptikum, amely rendkívül eredményes a parodontózist kiváltó mikroorganizmusok ellen.Alkalmazás: helyezze az applikátort a zárókupakon lévö csonkra és nyomja rá. Az applikátort forgassa a megfelelö irányba a szájba, torokra, vagy a gyúlladt helyre és csukott szájjal többször nyomja meg a spray fejet. A használat után 20 percig ne egyen és ne igyon.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek