'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Parusan haj, bőr, köröm vitamin cinkkel étrend-kiegészítő filmtabletta 42 db

Cikkszám:
93574
EAN:
5906204022204
Tárhely:
A25-03-5
Bruttó egységár:
64 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (42 db)
Gyűjtő:
gyujto=100doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 2 695Ft
készleten
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

C-, B5-, B6-, B2- B1-, A-vitamin biotin és cink Az A-vitamin és a B2-vitamin (riboflavin) hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához.

A biotin hozzájárul a haj és a bőr normál állapotának fenntartásához. A cink hozzájárul a haj, a bőr és a köröm normál állapotának fenntartásához.

A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához.

A B2-vitamin (riboflavin) és a cink hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Adagolási javaslat: Naponta 1 filmtablettát bő folyadékkal ajánlott bevenni. A termék kizárólag felnőttek számára készült.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó!

Összetevők: tömegnövelő szerek: szorbit, mikrokristályos cellulóz; L-aszkorbinsav (C-vitamin), mezei zsurló (Equisetum arvense) száraz kivonat 5-7:1, cink-szulfát, csalán (Urtica dioica) száraz kivonat 4:1, para-aminobenzoesav (PABA), fényezőanyag: hidroxipropil-metil-cellulóz; színezék: kalcium-karbonát; L-metionin, retinil-acetát (A-vitamin); kalcium- D-pantotenát (B5-vitamin), csomósodást gátló anyagok: zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid; sűrítőanyagok: polietilénglikol, rizskeményítő, gumiarábikum; piridoxinhidroklorid (B6-vitamin), tiamin-mononitrát (B1-vitamin), riboflavin (B2-vitamin), biotin, színezékek: sárga vas-oxid, brillantkék FCF, indigókármin.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!