'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Wtn étrend kiegészítő hialuronsav komplex 60 db

Cikkszám:
51176
EAN:
5999564171033
Tárhely:
A32-11-4
Bruttó egységár:
139 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (60 db)
Gyűjtő:
gyujto=8doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 8 355Ft
készleten < 10 doboz
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

TÁMAD A RÁNCOS BŐR ELLENSÉGE A WTN HIALURONSAV KAPSZULA! Ráncok itt, ráncok ott, apró szarkalábak a szemed körül. Petyhüdnek a vonásaid, megereszkednek a kontúrjaid, a kézfejeden pedig egyre több a sötét folt. Itt a bőrriadó ideje! Hallottál már róla, hogy a csodálatos emberi test képes önmagától is regenerálódni? Ám ahhoz, hogy szervezeted megújítsa magát, rá kell segítened értékes tápanyagokkal. Mindez a bőrödre is igaz, hiszen ahogy telik-múlik az idő, egyre kevesebb kollagént termel szervezeted. Ez pedig sajnos villámgyorsan meglátszódik az arcbőrödön és a melleiden is. A WTN hialuronsav kapszula bőrfeszesítés növelésére biztosítja a nélkülözhetetlen tápanyagokat bőröd számára! Mindezek belülről fejtik ki csodás hatásukat, és hatékonyan ápolják-táplálják ismét üdévé váló bőröd. Tudod, hogy van egy gyümölcs, amelyből sosem elég? Ha megismered, akkor sosem fogsz betelni a gránátalma bőrre gyakorolt varázslatos hatásával! A Perzsiából származó gránátalmát az ókorban Aphrodité gyümölcsének tartották. A varázslatos erejű gyümölcs a szerelemet és a termékenységet jelképezi. Leve és magja serkenti a bőr kollagén termelését, így megerősíti a kötőszöveteket. Ráadásul a gránátalma csökkentheti a koleszterinszintet is. És ez még nem minden! Aphrodité gyümölcse nagyszerű immunerősítő, és nagyon erős antioxidáns hatással is bír. Bízd hát rá bőröd, majd a tükörbe pillantva gyönyörködj ráncmentes arcodban! A WTN hialuronsav kapszula ezt is tartalmazza! Az acerola cseresznye kivonatának köszönhetően természetes C-vitamin forrás is egyben. A bőröd táplálását minden irányból támogatjuk! A WTN hialuronsav komplex természetes komponensekből létrehozott bőrtápláló esszenciájája nem tartalmaz színezéket, térfogatnövelőt, fényező anyagot stb., tehát semmilyen egyéb adalékot, és méltán nevezhető a szépség és az egészség őrének is! A WTN hialuronsav kapszula különlegességei... ...az elégedett felhasználóink visszajelzései alapján. nő a bőr nedvességtartalma, arcod selymesebbé válik, fokozódik bőröd rugalmassága, beindul a kollagén-termelés, és javul a hajszálerek állapota, lassíthatod a természetes bőröregedést, javul bőröd védekező- és ellenállóképessége.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!