Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)
Haagné Rusznák Mariann 2020.11.12.

Tradíciók és gyógynövények keveréke egy csésze teában

A YOGI TEA® több, mint 40 éve a gyógynövényekből és fűszerekből készült ízletes tea szinonimája, amely az 5000 éves indiai ajurvédikus filozófiában gyökerező tearecepteken alapul.

Minden egyes összetevőnk beszerzésénél, minden egyes csésze tea elkészítésénél törekszünk a legjobb minőségre, a fenntarthatóságra, a társadalmi felelősségvállalásra mind helyi, nemzeti és globális szinten.

A YOGI TEA® a legmagasabb bio minősítéssel rendelkező minőséget képviseli. Akik tudatosan élnek, a kis dolgokban is képesek felfedezni a nagyszerűt. Hiszünk abban, hogy a kiegyensúlyozott élet mindenkire jó hatással van és ehhez hihetetlen sok ihletet meríthetünk egy csésze teából.

A teafiltereken található bölcsességekkel és a teadobozokon ábrázolt jógagyakorlatokkal szeretnénk ösztönzőleg hatni minden nap, hogy így hozzájárulhassunk egy tudatossággal és boldogsággal teli, békésebb és egészségesebb világhoz.

 A YOGI TEA® kínálatban több, mint 50 féle tea megtalálható, így biztosan mindenki felfedezi a számára legkedvesebbet.

Az alábbi kategóriákban kínáljuk a változatokat: Ajurvédikus fűszeres teák, ajurvédikus gyógynövényes teák, ajurvédikus zöld teák, ajurvédikus női teák, ajurvédikus chai teák, ajurvédikus szálas teák.

Legkedveltebb Yogi Teák: Immunerősítő, Női Egyensúly, Férfi Tea, Kurkuma Chai, Bedtime, Relax, Rooibos, Citromos gyömbér, Detox, Zöld Energia.

Minden évben egy-két újdonsággal szolgálunk vásárlóinknak.

A 2020-as év újdonságai: Mentás tea chlorella algával, Természetes egyensúly tea shiitake gombával.

2020-as évben a legnagyobb újdonságnak a YOGI TEA® ajándékcsomagok számítanak, melyek a legkedveltebb teákat tartalmazzák és már nevük is ínycsiklandóak:

Női harmónia, Férfi harmónia, Melengető gyengédség, Frissítő kényeztetés és  az egészség szeretete.

Fedezze fel a Yogi Teát, válogasson kedvére a fantasztikus ízek közül és lazítson egy csésze teával!

Hozzászólások

Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Kategóriák