'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Dr.chen vese meridián tea 20 db

Cikkszám:
26954
EAN:
5999561420349
Tárhely:
A16-07-4
Bruttó egységár:
77 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (20 db)
Gyűjtő:
gyujto=100doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 1 543Ft
készleten
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A vese egészségének megőrzésére

A vese az életenergia központja. Szerepet játszik a szervezetben keletkező salakanyagok eltávolításában. Ez a holisztikus szemlélet alapján összeállított készítmény hatóanyagai révén hozzájárulhat a vese Qi és Yin energiájának pótlásához, a vese tisztításához, elősegítheti a vese megfelelő keringését.

A mezei zsurlót hagyományosan a vese kiválasztó funkciójának támogatására használják. Az édesgyökér segít fenntartani a húgyúti rendszer egészségét. A csüdfű gyökér támogatja a vesék kiválasztó funkcióját.

A vese egészsége érdekében ügyeljen alkohol és só fogyasztására. Alsó végtagjait és derekát óvja a nedvességtől és a hidegtől (pl. hideg víz). Ne merítse ki szervezetét, ne hajszolja túl magát. A vese energiájának hosszú távon való megőrzése a hosszú élet titka.

Felhasználás: egy teafiltert öntsön le 2,5-3 dl (csészényi) forrásban levő vízzel, hagyja állni 15-20 percig. Naponta 1-2 csésze tea elfogyasztása javasolt. Ajánlott kúraszerűen (2-3 hónapig) folyamatosan alkalmazni, majd szükség szerint egy hét szünet után a kúra megismételhető. Összetevőiből adódóan természetes édes íze van az elkészített teának.

A termék alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával. A tea fogyasztása nem javasolt 12 éves kor alatti gyermekek számára, veseelégtelenség esetén, valamint terhes és szoptatós anyáknak. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

Összetevők: japán som gyümölcs, csüdfű gyökér (Astragalus membranaceus), kúszó magnólia (Schizandra gyümölcs), mezei zsurló, sáfrány virág, édesgyökér őrlemény, cékla őrlemény, csalánlevél, aszalt szilva.

  • Jellemzők
    • hozzáadott cukor nélkül
      • Igen
Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek