'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Laica clear line vízszűrőkancsó átlátszó fehér 1 db

Cikkszám:
31167
EAN:
8033224607443
Tárhely:
A002-05-1
Gyűjtő:
doboz=6db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár:
7 927Ft
7 135Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

LAICA Clear Line kék vízszűrő kancsó mechanikus kijelzővel és 1 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel

  • Teljes kapacitás: 2.25 liter
  • Szűrt víz: 1.25 liter
  • Mechanikus szűrőcsere emlékeztető
  • Olasz design és gyártmány
  • Karcsú forma: illeszkedik szinte összes hűtőszekrény ajtajába
  • Biztonsági fedél: mely megőrzi a szűrt víz tisztaságát és minőségét.
  • Tisztítás: Mosogatógépben tisztítható, kivéve a szűrőbetét.

A csomag tartalmazza: 1 db kancsó, 1 db univerziális bi-flux  szűrőbetétet.  30 nap /150 liter csapvíz szűrését követően cserélendő (amelyik értéket hamarabb eléri), 1 db használati utasítás.

  • A Laica vízszűrő kancsó mindennapos használatával végre valahára megszabadulhat a kényelmetlen és nehéz palackos vizek cipelésétől és a tárolásukkal, no meg a szelektív gyűjtésükkel járó nyűgtől.
  • Töménytelenül sok műanyag PET palack hulladék? Használatával nem terheli tovább a környezetét.
  • Sokkal inkább pénztárcabarát megoldás, mint a palackos vizek, vagy egyéb horribilis vízszűrők beszereltetése .
  • Laica vízszűrő használatával jelentős összeg takarítható meg.
  • A cserélendő bi-flux univerzális szűrőbetét - csomagtól függően -  akár 1.200 -1.500 Ft-ért is beszerezhető,  ami 150 liter tisztább, egészségesebb csapvizet bíztosít.
  • 150 liter palackos víz költsége kb: 150 x 60 Ft  = 9.000 Ft
  • 12 hónapot figyelembe véve  12 db bi- flux szűrőbetét költsége:   kb. 15-18.000 Ft
  • 12 x 150 liter  palackozott víz költsége: kb 108.000 Ft
  • Nem beszélve arról, hogy a kedvenc italai sokkal ízletesebbek lehetnek, ha szűrt vízet használ főzéskor és a forró italai (kávé, tea )aromáját is jobban kihozza.
  • Az már csak hab a tortán, hogy még a konyhai kisgépeit is megóvhatja a vízkövesedési problémáktól, ha szűrt vizet tölt beléjük.

Hogyan tisztítja meg a Bi-flux szűrőbetét a csapvizet?

  • A  LAICA vízszűrő kancsó kulcs eleme a cserélhető Bi-flux szűrőbetét.
  • Az aktívszenet és ioncserélő gyantát tartalmazó szűrőbetét  5 lépcsőben szűri meg a csapvizet, aminek eredménye képpen  egészségesebb és ízletesebb vizet fogyaszthatnak a felhasználók.
  • Az aktívszén megköti a klórt,  és származékait a növényvédő szereket és szerves szennyeződéseket, javítja a víz ízét, eltávolítja a rossz szagú és színű elemeket. Az ioncserélő gyanta pedig csökkenti a víz változó keménységét, amely a vízkövesedést okozza, és jelentősen csökkenti a vízben a nehézfémek tartalmát.
  • Amennyiben a csapvíz tartalmazza
  • Egy adag kb. 1 liter csapvíz szűrése csak 4 percet vesz igénybe.
  • A LAICA kancsóban használatos bi-flux szűrőbetétet 30 naponta, vagy 150 liter csapvíz szűrését követőn (amelyiket hamarabb eléri ) ki kell cserélni.

Miért kell a szűrőbetétet cserélni?

A 150 liter szűrését követően a szűrési hatékonyság csökken egyre gyengébb hatásfokú, A 30 napot követően az esetleges baktérium növekedés gátlás érdekében az NNK által beviszgálva és jóváhagyva  a szűrőbetét cserélendő, mert a baktériumok ezután elkezdhetnek terjedni.

Rizikó mentesen!

A LaIca vízszűrők kancsók és szűrőbetétek nemzetközi laborok (pl. TÜV) és minőség biztosítók által jóváhagyot HACCP (élelmiszer gyártásra jellemző) eljárással készülnek EURÓPÁBAN.
Magyarországon  - a forgalomba hozatal előtti kötelező - NNK bevizsgáláson és engedélyzési folyamaton mennek át a termékek.     
Magyarországon immár 7 éve elérhetőek - Európa egyik vezető gyártójától -  
Hivatalos képviseletként a termékekre 2 éves termék szavatosságot és alkatrész ellátást vállalunk.  
 
Gyakran feltett kérdések és válaszok:

Káros a nátrium és a kálium?

Nem, a nátrium és a kálium elengedhetetlen ásványi anyag a test metabolizmusának megfelelő működéséhez, és a LAICA vízszűrő kancsók nem változtatják meg jelentősen az ivóvízben természetesen jelenlévő és a törvény által meghatározott szintet.

Helyes a vízkeménység csökkentése / megszüntetése?

Az ivóvíz keménysége nagyon fontos a kalcium és a magnézium felszívódásához (a víz jobb vivőanyag, mint más élelmiszerek). Az Egészségügyi Világszervezet és az Istituto Superiore di Sanita által hitelesített fontos klinikai vizsgálatok megerősítik, hogy a kalcium- és magnéziumsókat (keménységet) tartalmazó víz védő funkcióval rendelkezik a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében.

A keménység vesekőhöz vezethez?

Nem, ez tévedés. Valójában nincs kapcsolat a kalcium, a magnézium és a vesekő megjelenése között.

Miért kell a pH-t kiegyensúlyozni?

A kiegyensúlyozott pH-érték (azaz semleges) előnyösebb az alacsony pH-érték (sav) mellett mind a jobb ízű víz miatt, mind pedig azért, mert segít lúgos környezetet teremteni testünkben, amely megvédi a testet a savas környezetben kialakuló degeneratív patológiáktól. Ezenkívül a klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a lúgos pH-jú vízkezelés hasznos kiegészítője lehet a funkcionális emésztőrendszeri szindrómák terápiás kezelésének.

Az élettartam végén kiadhatja-e a szűrőbetét azt ami megmaradt a használata során?

Nem, a Bi-fluxTM szűrőbetét a hasznos élettartama alatt is megtartja a szűrt szennyeződéseket. Az ilyen szennyeződéseket kémiai és ionos kötések rögzítik, amelyek nem engedik a felszabadulást.

A forrásban lévő víz segít csökkenteni a klórt és a nehézfémeket?

Nem, a forrásban lévő víz nem ezt a célt szolgálja. Valójában a nehézfémek nem párolognak el, miközben a klór elpárolog, de veszélyesebb származékaik, például a trihalometánok nem, mivel a víz forráspontján megmaradnak.

Miért kell a vízszűrő kancsót rendszeresen tisztítani?

A vízszűrő kancsóra is alkalmazni kell a konyhai eszközök vonatkozó szokásos tisztítási gyakorlatát / elvét (mint ahogy a tányérokra, poharakra, edényekre stb.) kivétel a vízszűrő betét és a digitális kijelző.

Kell tisztíni a vízszűrőt?

Nem, a vízszűrőt egyszerűen le kell öblíteni folyó víz alatt (mosószerek használata nélkül), ugyan akkor amikor a kancsót elmossák.

Ha egy hétig, vagy hosszabb ideig nyaralni megyek, és a szűrőbetét nem érte el az élettartama végét, ebben az esetben hogyan kell tárolni?

Javasoljuk, hogy mossa el a vízszűrő kancsót vízzel és folyékony mosószerrel, öblítse le a vízszűrő betétet folyó víz alatt, majd alaposan szárítsa meg, helyezze vissza a kancsóba, és tegye a kancsót a hűtőbe. Újra használata előtt alaposan öblítse le a vízszűrő betétet folyó víz alatt.

Miért lassul a víz áramlása, amíg hirtelen le nem áll?

Néha légbuborékok képződhetnek a szűrőbetét belsejében, és „nyomódugóként” működnek, amelyek megakadályozzák a víz áramlását. A szűrő normális működésének elősegítéséhez egyszerűen vegye ki a garatból, mártsa vízbe (hogy ellepje a víz) a buborékok felszabadulásához, majd helyezze vissza a garatba.

A kancsót a hűtőben kell tárolnom az utasításoknak megfelelően?

Mint minden étel, a víz is biztonságosabb módon megőrzi jellemzőit (érzékszervi, pH, íz és szag), ha a szokásos hűtőszekrény hőmérsékletén tárolja. Mindazonáltal az Istituto Superiore di Sanita által jelzett módszer szerint 22 °C-on és 37 °C-on végzett valamennyi mikrobiológiai elemzés megerősíti, hogy nincs baktériumnövekedés.

Miért válik a szűrt víz némely esetben szürkés színűvé / feketévé?

A szűrőben lévő szemcsés szénből kis mennyiségű finom por szabadulhat fel, amely NEM ártalmas az egészségre és tapad a műanyag falához, sötétebbé téve azt. Ez semmilyen módon nem veszélyezteti a szűrőbetét funkcionalitását és hatékonyságát.

Mennyi ideig tart a szűrőbetét élettartama, hány litert lehet ténylegesen szűrni?

A szűrő hasznos élettartama 1 hónap / 150 liter, amint azt a csomagolása jelzi. Hasznos élettartama végén nem szabadítja fel a visszatartott anyagokat, de kevésbé hatékonyan csökkenti és felszívja a nem kívánt anyagokat.

A szűrök csökkentik a vízkő jelenlétét is?

A LAICA az ivóvízhez szűrőket kínál, amelyek fenntartják a sók és más ásványi anyagok egyensúlyát, a tea, a kávé és a teaforralókhoz való felhasználáshoz, amelyek ehelyett csökkentik a keménységet és így megakadályozzák a vízkő képződését az ilyen készülékekben.

A szűrt vizet mindenki ihatja?

Igen, a LAICA szűrt vizet mindenki ihatja. Speciális betegségek, vagy diéták esetén azonban ajánlott először mindig konzultálni orvosával.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!