Regisztráció
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)
Haagné Rusznák Mariann 2022.05.11.

York Öko termékcsalád

A York Öko termékcsalád egyes tagjai fenntartható forrásból származó bambuszból, mások pedig újrahasznosított műanyag palackokból készülnek. Igazán sokszínű társaság, de van egy közös pont bennük: tudatosak. Tedd szebbé az otthonod a York Öko termékcsalád ízléses és környezetbarát darabjaival!

A York Öko termékcsalád egyes tagjai fenntartható forrásból származó bambuszból, mások pedig újrahasznosított műanyag palackokból készülnek. Igazán sokszínű társaság, de van egy közös pont bennük: tudatosak.

Hogyha tudatosan döntesz és óvod a környezeted, azzal megállthatod az óceánok és az erdők pusztulását, amelyek a Földünk kincsei. Világunkban kellenek olyan hétköznapi hősök, akik tesznek azért, hogy kevesebb legyen a műanyagszennyezés.

A York Öko termékek azzal a céllal készültek, hogy tartósággal és tudatos anyaghasználattal bizonyítsanak a mindennapi élet kihívásaival szemben. Letisztult és esztétikus megjelenésével megmutatják, hogy az újrahasznosított és fenntartható anyagokból is lehet olyan remekműveket készíteni, amelyek beleillenek az otthonunkba.

Te már tudatos vagy? Egyesek szerint már egészen gyerekkortól kezdve nevelni kell a gyerekeket a tudatosságra és a környezeti erőforrásaink védelmére, de nem árt később sem felhívni a figyelmet ezekre. Már az olyan kis apróságok, mint a tudatos fogyasztás is jelentős erőforrásokat kímél meg. A York termékei fenntartható forrásokból származó és újrafeldolgozott anyagokból készülnek, amelyek hosszú élettartamra lettek tervezve, ezért kevesebb hulladékot termelnek.

Tedd szebbé Te is az otthonod a York Öko termékcsalád ízléses és környezetbarát darabjaival!

Hozzászólások

Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Kategóriák