'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Bione holt-tengeri ásványok bioaktív tápláló arckrém, tengeri algakivonattal, uv védelemmel 51ml

Cikkszám:
96215
EAN:
8595061605032
Tárhely:
A07-01-6
Bruttó egységár:
62 118 Ft/l
Kiszerelés:
db (51 ml)
Gyűjtő:
doboz=12db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 3 168Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Holt-tengeri ásványi anyagokat és tengeri algakivonatot tartalmazó bőrkrém. Könnyen és gyorsan felszívódik. A krémben található ásványi anyagokat fontos bioásványi anyagokkal, rézzel és mangánnal egészítik ki, amelyek együttesen a bőrsejtek kiegyensúlyozott biokémiájához szükséges bioaktív elemek értékes forrását képezik.

A krém saját biostimuláló növekedési faktorral rendelkező tengeri algakivonattal van kiegészítve. A krém hidratáló összetevőket is tartalmaz - panthenolt és glicerint, értékes mandula-, rózsa- és makadámiaolajat, természetes UV-szűrőt, shea vajat, védő E-vitamint, regeneráló ránctalanító oleoamint. Használat után a bőr rugalmas, feszes és tökéletesen táplált lesz. A krém BIO összetételben készül, SLS, SLES mentes, nem tartalmaz szilikonokat, kőolajtermékeket, etoxilátokat vagy parabéneket. Előállításánál hipoallergén parfümöt használnak. Védelem, táplálás és regeneráció a természet erejével.
A termék kíméletes Önhöz és a természethez! 
A felhasználás módja:
A krémet vékony rétegben vigye fel a bőrre, nyakra, dekoltázsra stb. szükség szerint, lehetőleg reggel és este. Alkalmas ápoló és védő alapnak smink alá, árnyékok, púder stb..
ÖSSZETEVŐK (INCI)
AQUA, HYDROGENATED COCONUT OIL, CETYL ALCOHOL,GLYCERIN, GLYCERYL LAURATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, TOCOPHEROL, COPPERGLUCONATE, MANGANESE ASPARTATE, MARIS SAL, ALGAE EXTRACT, PANTHENOL, ALLANTOIN,XANTHAN GUM, PARFUM, SODIUM HYDROXIDE, CARBOMER, CAPRYLOYL GLYCINE, STEARICACID, SORBITAN CAPRYLATE, PHENOXYETHANOL

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!