Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

 COVID-19 vírushelyzettel kapcsolatos információk a Bijó Szakáruház és Webshop működésével kapcsolatban

2021.03.08-tól hatályba lépő járványügyi korlátozás üzletünket NEM érinti, így a megszokott nyitva tartási időben várunk mindenkit a szabályok betartásával!

A kormány 431/2020-as rendelete alapján 2021. november 20. - tól vásárlóink, vendégeink valamint munkatársaink egészségének védelmében szakáruházunk látogatásakor a következő biztonsági intézkedések lépnek életbe:
 

  • 6 éves kor felett kötelező a maszk viselése a szakáruházban való tartózkodás során
  • a maszknak az orrot és a szájat egyaránt takarnia kell
  • a maszk nem helyettesíthető semmilyen egyéb textíliával (kendő, sál, stb.), lyukas, szakadt maszk viselése nem elfogadott
  • kérünk Titeket, hogy lehetőség szerint tartsatok 1,5 méter távolságot egymás közt
  • érintkezés mentes automata kézfertőtlenítő állomást helyeztünk üzembe a Szakáruház bejáratánál. Használjátok bátran!
  • a maszkviseléssel és távolságtartással kapcsolatos figyelemfelhívó plakátokat és padlómatricákat helyeztünk el szakáruházunk több pontján

 

Megkérünk minden kedves vásárlót, látogatót és vendéget hogy a kormányrendeletben leírtakat önkéntesen, felszólítás vagy külön figyelmeztetés nélkül tartsa be!

Fontos dologra szeretnénk felhívni a figyelmeteket! A jogszabályt nem cégünk alkotta (ellenben a betartásért cégünk felel), így a jogszabállyal (vagy általánosságban a maszkviseléssel) kapcsolatban cégünk vagy cégünk munkavállalói véleményt nem formálnak, hisz nem feladatuk. Erre kérünk Titeket is! Ezzel is megőrizve a higgadt és nyugodt légkört a vásárláshoz.
 

Együttműködéseteket és megértéseteket köszönjük!

üdvözlettel:

Bijó Kft. vezetősége