'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Naturpolc levendulás tönkölypelyva párna 1 db

Cikkszám:
96167
EAN:
2949187817729
Tárhely:
A03-01-4
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 4 711Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A levendulás tönkölypárna egyszerre segíti a fáradt test regenerálását és az elme ellazulását. A levendula illata segíti az elme lecsillapítását egy fáradt nap után. Ahogy a pelyva és a levendula találkozik a párnában, a levendula illatanyagai finomat áthatják az egész párnát így egy mély lélegzettel azonnal érezehetjük hatását.

Segít az alvászavarok leküzdésében, oldja a nyak-, a váll- és a hátizmok feszültségét, továbbá görcsoldó és regeneráló hatású. Igazodik a nyak és fejformához, jól szellőzik, nem melegszik túl, magas a vitamintartalma, vegyszermentes!

A tönkölyhéj, vagyis a tönkölybúza pelyva 90%-ban kovasavból áll, amely a pelyva száradása következtében leválik és a kötőszövetekbe behatolva kerül szervezetünkbe, így fejti ki görcsoldó, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatását. A tönkölyhéjjal töltött párna kiválóan enyhíti a nyak és a vállizmok fájdalmát, csillapítja az ebből kialakuló migrént és az ízületi fájdalmakat.

A kovasav kipárolgása körülbelül 2-3 évig tart. A tönkölyhéj levegős, könnyű, mégis stabil töltést ad a párnának, ellazítja a nyakizmokat, ezáltal segíti az agy vérellátását. A tönkölyhéj párnát szellőztessük, akár napon is.

30 percet 50°C-os sütőben vagy 8 órát mélyhűtőben tartva (nylon zacskóba csomagolva) fertőtleníthetjük.

A tönkölyhéj párnát időnként a használat után nyitott ablaknál, vagy akár a napon is ajánlott szellőztetni, hogy az alvás során keletkezett hő kipárologhasson.

Töltet: 60% tönkölypelyva, 40% morzsolt levendula virág

Belső huzat: vászon

Külső huzat: pamutvászon

Méret: 25*35cm

Nettó töltősúly: 600g

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!