'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Ősi magnézium koncentrátum 125 ml

vegán
Cikkszám:
94785
EAN:
5999887678172
Tárhely:
A28-08-4
Bruttó egységár:
27 352 Ft/l
Kiszerelés:
db (125 ml)
Gyűjtő:
doboz=100db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár:
4 022Ft
3 419Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

A 250 millió éves, tiszta Ősi Magnézium koncentrátum bőrre permetezve pillanatok alatt felszívódik. Használatával kellemetlen mellékhatások nélkül, könnyen és kényelmesen biztosítható a napi magnézium mennyiség. Görcsök esetén is gyors segítség. Egy flakonnyi Ősi Magnéziummal hónapokra garantálhatja szervezete magnéziumszükségletét anélkül, hogy tabletták szedésével terhelné emésztőrendszerét! Bőrön keresztül felszívódó, több millió éves, nagy dózisú magnézium – ismerje meg Ön is ezt a hatékony, gyors és természetes megoldást a szervezet magnézium szintjének biztosítására és a lábgörcsök, alvásproblémák elleni gyors segítségre! A bőrön át felszívódó Ősi Magnézium koncentrátummal Ön nem terheli a szervezetét és emésztőrendszerét, miközben természetesen és hatékonyan gondoskodhat a megfelelő magnéziumszint biztosításáról. Mennyiség Általános szabály, hogy az Ősi Magnézium koncentrátum javasolt mennyisége az Ön testsúlyához mérten 6-8 mg/kg. 2,5 ml (fél teáskanál) koncentrátumban 257 mg elemi magnézium található. Természetesen az optimális mennyiséget befolyásolja a magnézium kúra kezdetekor fennálló magnéziumhiány mértéke is. Rendszeres használat esetén alkalmanként 12-15 fújás elegendő és hatékony mennyiséget jelent. Az Ősi Magnézium koncentrátum naponta több alkalommal is használható. Használata Használat előtt távolítsa el a bőr felületéről a testápolót és más krémet, majd óvatosan fújja vagy öntse tenyerébe a megfelelő mennyiséget, és finoman masszírozza be a végtagokba. Izomgörcs esetén permetezze egyenesen a célterületre a koncentrátumot. Ha zavarja a bőrén maradt só, 20 perccel a használat után zuhanyozzon le. Fontos: kerülje a szem és a nyálkahártya környékét! Tipp: Az Ősi Magnézium testápolók tovább erősítik a koncentrátum hatását, és megakadályozzák, hogy a magnéziumsó kiszárítsa a bőrfelületet. Összetevők: Aqua Magnézium-klorid Magnézium-szulfát Kálium-klorid Nátrum-klorid Kálcium-klorid

  • Jellemzők
    • alkohol mentes
      • Igen
    • vegán
      • Igen
Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek