'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Ősi magnézium koncentrátum+kapszaicin 125 ml

vegán
Cikkszám:
94788
EAN:
5999887678202
Tárhely:
A28-08-5
Bruttó egységár:
32 176 Ft/l
Kiszerelés:
db (125 ml)
Gyűjtő:
doboz=100db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 4 022Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Magnéziumpótlás és fájdalomcsillapítás egyszerre? Igen! Elkészült az Ősi Magnézium kapszaicinnal dúsított változata, amivel nemcsak egyszerűen és praktikusan biztosítható a szervezet napi magnézium szükséglete, hanem gyorsan és célzottan ható fájdalomcsillapító is egyben. A kapszaicint sokan a csípős paprikával azonosítják, hiszen ez a különleges anyag a paprika termésének belső bordáiban található. A kapszaicin mértéke (amit az ún. Scoville-skála mér) meghatározza az adott paprika típusát és erősségét. A kapszaicin tulajdonságai közé tartozik, hogy bőrrel kölcsönhatásba lépve megváltoztatja annak hőérzékelését. A magas kapszaicin tartalmú paprikák így külsőleg és belsőleg alkalmazva is csípős, égető érzést okoznak, legyen szó csilipaprika fogyasztásáról, vagy egy véletlen mozdulatról a szemünk felé a csípős paprika szeletelése után. A kapszaicinnek ugyanakkor fontos, pozitív élettani tulajdonságai is vannak, hiszen megfelelő hígításban csípős, melegítő hatása helyileg alkalmazott érzéstelenítőként segít a fájdalomcsillapításban. A kapszaicint – helyes arányban hígítva – így jó ideje használják izom- és ízületi fájdalmak, rándulások enyhítésére, de egyes idegi – például migrénes – fájdalmak enyhítésére is hasznos. Az Ősi Magnézium koncentrátumot fejlesztettük tovább 0,025%-nyi kapszaicin hozzáadásával, hogy megfelelő arányban gondoskodjunk a szervezet fájdalomcsillapításáról és az optimális magnéziumpótlásról is. Mennyiség A koncentrátum akár naponta többször is használható. A célterületen alkalmazva 12-15 fújás elegendő naponta. Használat Használat előtt távolítsa el a bőr felületéről a testápolót és más krémet, majd óvatosan fújja vagy öntse tenyerébe a megfelelő mennyiséget, és finoman masszírozza be a célterületen. Izomgörcs esetén permetezze a koncentrátumot egyenesen a célterületre. Fontos: kerülje a szem és a nyálkahártya környékét! Tipp: Az Ősi Magnézium testápolók tovább erősítik a koncentrátum hatását, és megakadályozzák, hogy a magnéziumsó kiszárítsa a bőrfelületet. Összetevők: Aqua Magnesium Chloride Polysorbate 20 Caprylic/Capric Trygliceride Capsaicin

  • Jellemzők
    • alkohol mentes
      • Igen
    • vegán
      • Igen
Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!