'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Myrobalan khoga.9 gyomorégés, reflux elleni gyógynövény-komplex vegán kapszula 60 db

Cikkszám:
95813
EAN:
5999860696094
Tárhely:
A22-05-3
Bruttó egységár:
185 Ft/db
Kiszerelés:
doboz (60 db)
Gyűjtő:
gyujto=20doboz
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 11 114Ft
készleten
doboz
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

KhogA.9

Gyomorégés, reflux elleni gyógynövény-komplex. 60 db vegán kapszula gyógynövényőrleménnyel.

 

  • 8 SZÁRÍTOTT, ŐRÖLT GYÓGYNÖVÉNY SZINERGIZMUSA, KALCIUM-KARBONÁT HOZZÁADÁSÁVAL
  • EREDETI TIBETI RECEPTÚRA ALAPJÁN
  • CSILLAPÍTJA A GYOMORÉGÉS ÉS REFLUX KELLEMETLEN TÜNETEIT
  • MELLÉKHATÁSOK NÉLKÜL FOLYAMATOSAN SZEDHETŐ

 

Ha olyan tüneteket tapasztalsz, mint:

  • hosszan tartó köhögés,
  • savas íz a szájban,
  • égő mellkasi érzés és nyelési nehézségek,
  • gyomorégés és/vagy szájüregi égés,
  • savas böfögés,
  • nehéz és fájdalmas nyelés,
  • romló fogak,
  • rossz szájíz és kellemetlen szájszag,
  • fokozott nyálelválasztás…

… akkor a 8 gyógynövény erejét tartalmazó gyógynövény-komplex jelentheti a megoldást a problémádra.

 

A KhogA.9 egy 100% természetes készítmény.

  • Nem okoz mellékhatásokat
  • Nem károsítja a szervezetet
  • Nem okoz függőséget
  • Folyamatosan szedhető

 

A vegán kapszulák kizárólag a gyógynövények finomra őrölt elegyét és a kálcium karbonátot tartalmazzák, semmi mást.

 

Összetevők:

  • Kálcium karbonát
  • Gránátalma
  • Kardamon
  • Gyömbér
  • Örménygyökér
  • Sáfrányos szeklice
  • Indiai hosszú bors
  • Kamilla
  • Kurkuma

Ajánlott adagolás:

Naponta 3 tabletta szedése javasolt, egyenletes időközönként. A tablettákat lehetőleg étkezések után vedd be, bőséges meleg vízzel.

Akut gyomorégés esetén 1 kapszulát bőséges vízzel bevenni.

Az ajánlott mennyiségtől való bármelyik irányba való - nem túlzott, ésszerű határokon belül történő - eltérés nem okozhat túladagolást.

A KhogA.9 folyamatosan és hosszútávon is szedhető, nem szükséges időközönként szünetet tartani. A KhogA.9 adaptogén hatású gyógynövényeket is tartalmaz, melyek csak a kibillent működést harmonizálják az optimálisan működő szerveket nem befolyásolva.

AJÁNLÁS! Több Myrobalan gyógynövényes termék szedése esetén érdemes a kapszulák bevétele között 25-30 percet kihagyni, hogy az adott termék gyógynövény-komplexe a lehető legjobban ki tudja fejteni a hatását. Amennyiben vitamint és gyógynövényes terméket szedsz egy időben, úgy azok bevétele között nem szükséges időt kihagyni.

Amennyiben tudomásod van bármely összetevőről, hogy érzékeny vagy rá, úgy kezdd óvatosan vagy kisebb dózisban a szedését.

 

GYOMORÉGÉS, SAVAS SZÁJÍZ, ROMLÓ FOGAK, KELLEMETLEN SZÁJSZAG

A mozgásszegény életmód, az ülőmunka, az egyre nagyobb méreteket öltő stressz és az egészségtelen táplálkozás sajnos rajta hagyja az egészségünkön a bélyegét. De akár a túlzásba vitt alkoholfogyasztás, a dohányzás vagy más kémiai eredetű anyagok – például gyógyszerek – szedése is felboríthatja a belső egyensúlyt. Megváltozott életformánk egyik gyakori kísérő betegsége és jelensége a gyomorégés, illetve a reflux.

Ha te is gyakran érzel savas mellékízt a szádban, egyre nehezebb és fájdalmasabb lenyelni a falatokat, minden fogápolási szokásod ellenére romlanak a fogaid, illetve a gyomorégés, a mellkasi égés és a hosszan tartó köhögés is kísérőtársad, te is találkoztál már a problémával.

De szerencsére a gyomorégésre, a túlzott savtermelésre, refluxra is van már kémiai összetevőktől mentes, 100%-ig természetes megoldás, melynek hatékonyságát némi életmódbeli változtatással még tovább fokozhatod.

REFLUX A TIBETI GYÓGYÁSZAT SZERINT

A nyugati orvoslás - függetlenül a túlzott vagy lecsökkent gyomorsav-mennyiség okozta gyomorégéstől - a terápia irányát általánosan gyomorsav csökkentésben határozza meg és nagyon gyakran - felnőtteknél legalábbis gyakran - a gyomorsav termelést megállító protonpumpagátló szedését javasolja, elindítva ezzel egy több szervet, - hosszútávú szedés esetén - akár a teljes gyomor 

és bélszakaszt (beleértve a vékony és vastagbelet is) érintő romboló folyamatot, ami csak nagyon nehezen, hónapok - akár évek - kemény terápiás munkájával hozható helyre

A tibeti gyógyászat a különböző emésztési problémák jelentős részét a lecsökkent emésztő hő (emésztési képesség) következményének tartja. A reflux egy sajátos állapot, amikor a hideg és a forró energia konfliktusba kerül.

A savlekötő gyógynövény-komplex olyan problémákra nyújt 100%-ig természetes megoldást, mint a gyakori savas böfögés és savas szájíz, mellkasi és szájüregi égés, vagy a savtúltengés miatt romló fogak.

A KhogA.9 egyik fő hatóanyaga a kalcium-karbonát, mely egy nagyon hatékony savlekötő. Ezenkívül a KhogA.9 olyan gyógynövényeket is tartalmaz, melyek a savas gyomornedv nyelőcsőbe történő visszaáramlása következtében megjelenő gyomorégés, savas reflux kezelésére szolgálhatnak.

A gyógynövény-komplex megnyugtatja a gyomrot, kiegyensúlyozza annak közegét, védi a nyálkahártyát a sav károsító hatásától.

 

TERMÉSZETES ÉS HATÉKONY MEGOLDÁS: KHOGA.9 SAVTÚLTENGÉS ÉS REFLUX ELLENI GYÓGYNÖVÉNY-KOMPLEX

A gyógynövény-komplex 100%-ig természetes megoldás, teljes mértékben mellékhatásmentes és hozzászokást sem okoz, ráadásul vegán, tejmentes és gluténmentes készítmény, így a speciális étrendet tartók és bizonyos allergiákkal küszködők számára is fogyasztható.

A gyógynövény-komplex további előnye, hogy folyamatosan, akár gyógyszer mellett is szedhető. A vegán kapszulák kizárólag gyógynövények finomra őrölt elegyét és kalcium-karbonátoz tartalmaznak, melyeknek köszönhetően megnyugtatja a gyomrot, egyensúlyt teremt a bélflórában és megvédi a nyálkahártyát túlzott savtermelés káros hatásaitól. A gyógynövény-komplex gyomorégés elleni készítmény segítségével hatékonyan enyhítheted a gyomorégés és a savas reflux kellemetlen tüneteit.

 

100% TERMÉSZETES, 100% ADALÉKANYAGMENTES, 100% HAZAI: 8 GYÓGYNÖVÉNY ÉS A KALCIUM KARBONÁT EREJÉVEL

A gyomorégés elleni gyógynövény-komplex 8 speciálisan összeválogatott gyógynövényt és a savtúltermelés kezelésében különösen hatékony kalcium karbonátot tartalmazza, melyek egymás hatását erősítve fejtik ki erőteljes hatásukat. A Khoga.9 a hagyományos tibeti gyógyászat különleges gyógyszerkészítési elvei alapján került összeállításra.

Ez azt jelenti, hogy az erőteljes hatást a gyógynövények ízének, energetikai tulajdonságainak és a bennük található hatóanyagok egészséget helyreállító potenciáljának figyelembevételével érjük el. Ezen elv alkalmazásával egy teljesen új elegyet hozunk létre, ami jóval több, mint a felhasznált gyógynövények összessége.

 

A név alapja a tibeti khog szó, ami belsőt, belül lévőt jelent, de ez a gyomorra használt kifejezések egyike is. Az A betű az angol 'aid' segítség szó első betűje, a 9 pedig az összetevők számára utal, ahogy ez általánosan használt a tibeti gyógyászat rendszerében.

A KhogA.9 táplálék-kiegészítő készítmény alkalmazása nem helyettesíti a szükséges orvosi kezelést! Hatása egyénenként eltérő lehet és nem garantált. A termék bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység esetén annak fogyasztása nem javallott, illetve ha rendszeresen gyógyszereket szedsz, vagy tartós gyógykezelésre szorulsz, konzultálj orvosoddal, gyógyszerészeddel, mielőtt megrendeled.

Ne lépje túl az ajánlott fogyasztási mennyiséget! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó.

 

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!