'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Ziaja antioxidáns hajápoló hialuronsavas hajbalzsam és testápoló 160 ml

Cikkszám:
96137
EAN:
5901887057161
Tárhely:
A08-02-5
Bruttó egységár:
11 275 Ft/l
Kiszerelés:
db (160 ml)
Gyűjtő:
doboz=12db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár:
2 255Ft
1 804Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

ZIAJA Antioxidáns hajápoló hialuronsavas hajbalzsam és testápoló
Antioxidáns hajápoló hialuronsavas haj- és testbalzsam védő antioxidánsokkal, biotinnal és B3, B5, B6 vitaminokkal.

97%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.

Hajtípus
Száraz
Korosztály
12+
Kiszerelés
160 ml

Leírás és Paraméterek
Termékleírás

Kettő az egyben termék: SOS hialuronsavas hajbalzsam a sérült haj megmentéséhez és testbalzsam a száraz bőr ápolásához. Az univerzális hialuronsavas formula kondicionáló biotinnal intenzíven hidratálja, erősíti és rugalmasabbá teszi a hajat és a bőrt. A sűrű textúra biztosítja az egészséges fürtökhöz szükséges tápanyagokat.

Használata kényelmes és praktikus. Nyáron és medencékben és sós vízben való úszás után ajánlott. Érezhetően kisimítja és hidratálja a bőrt, érezhetően erősíti és kondicionálja a hajat. Kellemes illatot hagy maga után.

Fő hatóanyagok: védő antioxidáns, hialuronsav, biotin, B3, B5, B6 vitaminok, erősítő kondicionálók, termálvíz mikroelemekkel

Glutén-, ásványi olaj-, parabén-, mikroműanyag- és SLES-mentes

Vegán termék

Természetes hullámok, bársonyosan puha haj - Curly girl hajápolási technika Ziaja hajápoló termékekkel

Ziaja - Bőrápolás természet ihlette kozmetikumokkal

A lengyel Ziaja modern kozmetikai termékek széles választékát kínálja, mindezt versenyképes áron, magas minőségben, az egész családnak. A Ziaja elkötelezett a természetes összetevők mellett. Környezetbarát, biológiailag lebomló alapanyagokat használ. Bőrgyógyászatilag ellenőrzött termékek. A termékeken nem végeznek állatkísérleteket.

Kiszerelés    160 ml
Használat    Adagoljon egy kis mennyiségű balzsamot a kezébe, és masszírozza be a hajba és a hajvégekbe. Testbalzsamként használva: masszírozza be a bőrbe, és hagyja hatni, amíg felszívódik.
Összetevők    Aqua (Water), Isopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Cetyl Palmitate, Dimethicone, Ceteareth-20, PCA Glyceryl Oleate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Argania Spinosa Kernel Oil, Niacinamide, Biotin, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Silica, Sodium Hyaluronate, Camellia Japonica Seed Oil, Sea Water, Glycerin, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Inulin, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citric Acid.
 

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!