'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Ziaja antioxidáns hajápoló micellás sampon 200 ml

Cikkszám:
96134
EAN:
5901887057185
Tárhely:
A12-11-4
Bruttó egységár:
7 375 Ft/l
Kiszerelés:
db (200 ml)
Gyűjtő:
doboz=12db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár:
1 843Ft
1 475Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

ZIAJA Antioxidáns hajápoló micellás sampon

Micellás sampon sérült, száraz, göndör hajra, védő antioxidánsokkal, valamint biotinnal és B3, B5, B6 vitaminokkal.

93% természetes eredetű összetevőket tartalmaz

Hajtípus

Sérült, száraz és göndör hajra

Korosztály

12+

Antioxidáns hajápoló termékcsaládba tartozó micellás sampon, amely hatékonyan távolítja el a haj és a fejbőr szennyeződéseit. Kíméletesen tisztít anélkül, hogy szárazságot okozna. A sampon tisztító és kondicionáló funkcióval rendelkezik. A kondicionáló biotint tartalmazó formula aktívan hidratálja a hajat, és védi a fényesség és a rugalmasság elvesztésétől. Kellemes tapintásúvá teszi a hajat. A sampon hatékony és könnyen kiöblíthető.

Használata nyáron, medencében és sós vízben való úszás után ajánlott. Gyengéden tisztít, érezhetően hidratál, kisimítja a göndör hajat és formálhatóvá teszi a rakoncátlan fürtöket. Fényt ad a hajnak, valamint kellemes illatot hagy a hajon.

Fő összetevők: védő antioxidánsok, biotin, B3, B5, B6 vitaminok, erősítő kondicionálók, termálvíz mikroelemekkel

Szilikon-, glutén-, ásványi olaj-, parabén- és mikroműanyag-mentes. 

Vegán termék

Ziaja - Bőrápolás természet ihlette kozmetikumokkal

A lengyel Ziaja modern kozmetikai termékek széles választékát kínálja, mindezt versenyképes áron, magas minőségben, az egész családnak. A Ziaja elkötelezett a természetes összetevők mellett. Környezetbarát, biológiailag lebomló alapanyagokat használ. Bőrgyógyászatilag ellenőrzött termékek. A termékeken nem végeznek állatkísérleteket.


Használat: Vigyen fel egy kis mennyiségű sampont a nedves hajra, és masszírozza bele addig, amíg az habot nem képez. Alaposan öblítse le langyos vízzel. Ismételje meg a műveletet. A hatékonyság növelése érdekében használja az antioxidáns hajápoló hajpakolással vagy az antioxidáns hialuronsavas haj- és testbalzsammal együtt.

Összetevők: Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Polyquaternium-68, Decyl Glucoside, Polyquaternium-22, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sea Water, Glycerin, Niacinamide, Biotin, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCl, Maltodextrin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Silica, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Laureth-2, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citric Acid.
 

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!