Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)
Tukacs Máté 2023.12.20.

Hogyan védjük bőrünket a téli hideg ellen?

Az elmúlt időszak időjárása a változékonyságról szólt: egyik pillanatban még élveztük a meleg őszi napsütést, a másikban meg azt sem tudtuk mit húzzunk magunkra a hideg ellen. A fagyos, szeles időszak váratlanul érhet bennünket, amelynek hirtelenségét bőrünk állapota jelzi elsőként. Mutatjuk mely ápoló termékekkel, praktikákkal érdemes védekezni a téli hónapok dermesztő hidege ellen.

Kézápolás

Az első és legszembetűnőbb a kezünk állapota lehet. A decemberi fagyos szél nagyon könnyen kiszárítja kezünket, amitől a bőr húzódó, ráncos, érdes tapintásúvá és érzetűvé válik, extrém esetben pedig akár ki is sebesedhet, amely fájdalmas napokat hozhat maga után. Ennek megelőzésére ajánljuk a Ziaja kecsketejes, kókuszos és ceramidos tápláló kézkrémjeit, amelyek hatékony védőréteget képeznek a bőrön és segítik visszanyerni a kézbőr puhaságát. Érdemes napi többször használni a termékeket főként az utcára kilépés előtt és után. Azok, akik kevésbé szeretnek kézkrémet használni a mindennapok forgatagában, nekik ajánlott este, lefekvés előtt vastag rétegben bekenni a kezeket és napközben pedig kesztyűt viselni, ha kint tartózkodnak.

Testápolás

A téli időszakban a testápolásra is fokozottabban oda kell figyelnünk. Ilyenkor a lábszárak és karok könnyebben kiszáradnak, esetleg hámlanak is. Ezekre a problémákra érdemes olyan zsírban gazdag testápolókat választanunk, mint a Ziaja kecsketejes, kakaóvajas, argánolajos és natural care testápolói, amelyek vitaminokban gazdag formulájuknak köszönhetően helyreállítják a bőr rugalmasságát és nedvességtartalmát. A nagyon száraz, dehidratált, ekcémás bőr irritációját pedig a Ziaja MED termékcsaládjának fiziodermás testbalzsamja segíti enyhíteni.

Arcápolás

Arcunk van a legjobban kitéve a környezet viszontagságainak. Hogy a kellő figyelmet fordítsuk rá a téli napokban is, érdemes regeneráló arcmaszkokat beszereznünk, amelyek visszaállítják a bőr egészséges és ragyogó megjelenését. A Ziaja széles választékban kínál arcmaszkokat, a bőrnyugtató maszkok például a kecsketejes arcmaszk, tápióka mézes simító arcmaszk, a pitypang mézes nyugtató arcmaszk, illetve a nyugtató arcmaszk pink agyaggal, amelyek kisimítják a bőrt és segítik enyhíteni az irritációt. Tisztító és hidratáló maszkjai pedig a manuka mézes pattanás elleni arcmaszk, a tisztító arcmaszk szürke agyaggal, a hidratáló arcmaszk zöld agyaggal, valamint a tengeri alga arcmaszk.

DECEMBERBEN MINDEN ZIAJA TERMÉKRE 20% KEDVEZMÉNYT ADUNK! VALAMENNYI ZIAJA TERMÉKET MEGTALÁLSZ ITT: https://www.bijo.hu/kereses/?SZURES=ziaja

Hozzászólások

Hozzászólok
Hozzászólás írása
 
 
Még nincs egy hozzászólás sem.

Kategóriák