'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Bione gyógynövénybalzsam vénákra és erekre, kannabisz, vadgesztenye, vörösszőlőmag kivonattal 200 ml

Cikkszám:
96214
EAN:
8595061617141
Tárhely:
A28-05-2
Bruttó egységár:
18 690 Ft/l
Kiszerelés:
db (200 ml)
Gyűjtő:
doboz=12db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 3 738Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Gyógynövényes balzsam fáradt lábakra a vadgesztenye és szőlőmag kivonat "lóerejével"  . A gesztenyekivonat, a vörös szőlőmag, a mentol, a kámfor, az eukaliptusz és egyéb összetevők pihentető és jótékony hatást fejtenek ki a fáradt és elnehezült lábakra, amelyek hajlamosak visszerek kialakulására. A balzsam fáradt és elnehezült lábak bőrének relaxáló és relaxáló masszázsára, izommerevségre, megfáradt izmok relaxáló masszírozására és különféle zúzódásokra használható. A masszázs során a bőr és a többi szövet véráramlása fokozódik és felmelegszik, az izomtónus ellazul, a nyirokcsatornák megtisztulnak.

A vénákra és erekre való kannabiszbalzsam nemcsak kenderolajat, hanem a növény teljes leveles részéből származó kivonatot is tartalmaz. A kannabiszkivonat és az olaj a népi gyógyászatban való felhasználásukról ismert, mivel állítólagos gyulladáscsökkentő, antibakteriális, antiallergén és bőrregeneráló tulajdonságokkal rendelkeznek. A kannabiszmagolajat a népi gyógyászatban népszerűen ajánlják különböző bőrgyulladások, atópiás ekcéma, pikkelysömör, akné és ajakherpesz kezelésére. Nyugtató és puhító hatása van, védi a bőrt a kiszáradástól és a berepedezéstől. Hidratáló glicerint, shea-vajat, panthenolt, allantoint és E-vitamint is tartalmaz. A polifenolos anyagokat és a növényi kivonatokból származó escint hagyományosan a visszértágulatok kezelésére használják.

Gyorsan beszívódik, kellemes, nem hagy zsíros érzetet maga után.

A készítmény SLS, SLES mentes BIO készítményben készül, kőolajtermékeket, parabéneket, etoxilátokat vagy szilikonokat nem tartalmaz, előállításánál hipoallergén parfümöt használnak. Gyengéd hozzád és a természethez!
Zsírfázis tartalom: 4 tömeg% Nem ionos emulgeálószer tartalom: 0,00 tömeg%!
A készítmény nem gyógyszerkészítmény, és nem helyettesíti a gyógyszereket.
A felhasználás módja
Vigye fel a balzsamot az érintett terület bőrére (lehetőleg a lábak végétől a törzsig), és 5-15 percig intenzíven masszírozza a területet, esetleg fedje le egy darab sztreccs fóliával, és hagyja, hogy a bőrén egy éjszakán át.
ÖSSZETEVŐK (INCI)
AQUA, GLYCERIN, METHYL SALICYLATE, ETHYLHEXYLSTEARATE, GLYCERYL LAURATE, MENTHOL, CAMPHOR, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER,AESCULUS HIPPOCASTANUM EXTRACT, PANTHENOL, VITIS VINIFERA SEED EXTRACT,ALLANTOIN, CANNABIS SATIVA SEED OIL, CANNABIS SATIVA LEAF EXTRACT, XANTHAN GUM,SODIUM HYDROXIDE, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, PARFUM

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!