'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Ökotáska levendula mintás 1 db

Cikkszám:
95374
EAN:
5999883955468
Tárhely:
A32-18-2
Gyűjtő:
doboz=25db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 576Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Levendula mintás ökotáska.

100% újrahasznosított környezetbarát PP és R-PET ökotáska.

30cm magasság × 30cm szélesség × 18cm mélység.

Vállra tehető hosszított és erősített lila színű füllel.

10-12 kg teherbírás.

Levendula ökotáska 2019-es modell: R-PET anyagból készült az egyik legkedvencebb ökotáskánk, mely minden eleme kézzel festett motívumokból áll.

Tudástár: 5 dolog, amit nem tudtál a levenduláról:

  1. Egy keresztény legenda szerint a levendulának nem is volt semmiféle jellegzetes illata, mindaddig, amíg Mária, Jézus anyja egyszer rá nem terítette ruháját száradni egy levendulabokorra.
  2. Egy római babona szerint az áspiskígyó (egy veszélyes viperafaj) a levendulabokrok közé helyezi fészkét. Emiatt a növény megközelítését veszélyesnek tartották, az ára pedig borsosabbá vált.
  3. A középkorban a szerelem gyógynövényeként ismerték. Úgy tartották, a szeretett személy hajára permetezett levendulavíz megőrzi viselője romlatlanságát.
  4. A 17. századi londoni pestisjárvány alatt az emberek mindkét csuklójukra levendulacsokrot kötöttek, hogy védekezzenek a halálos kór ellen.
  5. A gyarmatosítók által került Észak-Amerikába, ahol úgy vált különösen ismertté, hogy a teához keverték, amikor az ázsiai tea ára túl magas volt.

Érdekességek:

  1. Levendulakeksz: Sok levendulás receptet találni az interneten, a leghíresebb talán a Provance-i fűszersó, de nekem a levendula ízvilága kekszként érvényesül a legjobban. A virágot vagy az illóolajat is felhasználhatjuk ízlés szerint, ez utóbbinál érdemes ehető tisztaságú Levendulaolajat választani!
  2. A szúnyogok nem szeretik erőteljes illatát, így elég pár csepp is a természetes védelemhez. Ha már megtörtént a baj a szúnyogcsípésre kenve is kiváló, gyorsítja a sebgyógyulást, enyhíti a viszketést.
  3. Úgy tartják, a levendula a Földközi-tenger vidékéről, Indiából és a Közel-Keletről származik. Története 2000-2500 évvel ezelőtt kezdődött, és népszerűségét finom, édes illatú virágának, valamint sokrétű felhasználásának köszönheti.
  4. Latin neve, a „lavandarius” a lavare igéből származik, mely azt jelenti „megmosni”, utalva a növényből készült főzetek felhasználására. Mások úgy tartják, a levendula neve a latin livere szóból származik, mely „kékes színűt” jelent.

Reméljük ez a Levendulás baratunkafold.hu táskánk sok örömet fog okozni használójának , örömét fogja benne lelni és kényelmesen segíti a  nagy terhek cipelésében.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek