'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Dr.immun ginzeng-propolisz hajsampon 250 ml

Cikkszám:
39095
EAN:
5999882088631
Tárhely:
A002-21-1
Bruttó egységár:
8 888 Ft/l
Kiszerelés:
db (250 ml)
Gyűjtő:
doboz=20db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 2 222Ft
hamarosan
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

DR. IMMUN GINZENG-PROPOLISZ HAJSAMPON Ginzeng, propolisz és 25 gyógynövény kivonatát tartalmazza, hajhullás, korpásodás elleni összetevőkkel A ginzeng más néven "életgyökér", az egyik leghatékonyabb regeneráló, sejtműködést javító gyógynövény. A propolisz illatos, balzsamszerű anyag, melyet a fák rügyeiről gyűjtenek a méhek. Antibakteriális, gombaölő és hámosító hatású. A 25 gyógynövényes kivonattal együtt a háromféle esszencia összetevői intenzíven vitalizálják a hajhagymákat, serkentik a hajnövekedést, hogy a hajkorona erősebbé és egészségesebbé váljon. 3+1 ok, amiért érdemes hajápolásra ginzenget használni 1. Élénkíti a vérkeringést, több oxigén jut a hajhagymákhoz, ezzel javul azoknak működése. 2. Gyorsítja a sejtosztódást, ezáltal serkentheti a hajszálak növekedését. 3. Támogatja a fejbőr természetes tisztító folyamatait, egyensúlyba hozza a faggyútermelést, valamint véd a korpásodástól A ginzeng általános védekezőképesség erősítő és élénkítő hatását propolisszal kombinálva erősítettük! Propolisszal párosítva a rugalmas és szép hajért A propolisz illatos, balzsamszerű anyag, mely a népgyógyászati tapasztalatok és szakirodalmi adatok alapján antibakteriális, gombaölő és fertőtlenítő hatással bír. A népgyógyászat már évezredek óta külsőleg és belsőleg is alkalmazza számos jótékony hatása miatt. A Szegedi Orvostudományi Egyetem biológiai és farmakológiai vizsgálatai kimutatták, hogy a propolisz: • baktérium- és gombaellenes, valamint • növeli a hajszálerek ellenállását • nagyszerűen regenerál, mindemellett • kiváló fertőtlenítő szer. A ginzeng tartalmú samponok használatával a haj teltebbé, rugalmasabbá válik, a propolisz által pedig bársonyosan selymessé és jól táplálttá. Összetevők: Aqua, Alcohol, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide Dea, Sodium Chloride, Propolis, Panax Quinquefolium Extract, Peg-12 Dimethicone, Citric Acid, Polyquaternium-7, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek