'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Nogrey lotion 200 ml

Cikkszám:
30496
EAN:
8024362000012
Tárhely:
A12-09-5
Bruttó egységár:
26 130 Ft/l
Kiszerelés:
db (200 ml)
Gyűjtő:
doboz=15db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 5 226Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

ŐSZ HAJSZÍNEZŐ Hogyan használjuk? Alaposan rázzuk fel a Nogrey-t minden használat előtt! - Az első kezelés előtt alaposan mossa és szárítsa meg a haját. A NOGREY Lotion-t mindig csak száraz hajra használja. A folyadékot finoman masszírozza a kezelendő ősz hajszálakra, majd a haj átfésülésével oszlassa el egyenletesen. Ezt ismételje meg 2-3 héten át naponta, ameddig az Ön haja el nem éri eredeti, természetes színét. A hajszálak vastagsága és szerkezete befolyásolja a visszaszíneződés gyorsaságát, ezért ez egyénenként különböző, de általában három hetet vesz igénybe. Miután a haj elérte természetes színét, a NOGREY Lotion-t elegendő a haj tövére kenni heti 1-2 alkalommal. Az első 2-3 hét alatt hetente csak kétszer mosson hajat. Amikor elérte az eredeti hajszint, ez a megkötés megszűnik. Hajmosáshoz lágy proteines sampont ajánlunk amely nem tartalmaz balzsamot. Ha meg akar őrizni egy-egy ősz tincset úgy hagyja ki azt a kezelés során. A NOGREY Lotion nem okoz hirtelen változást, de 2-3 héten belül érzékelni fogja, mennyivel fiatalosabbnak látszik a megjelenése. Ha a hajfestésről át akar térni a NOGREY Lotion használatára, a következő festés helyett a lenőtt részt már NOGREY Lotion-nel kezelje, de várjon legalább hat hetet. A NOGREY nem színezi sem a bőrt, sem a ruhát. A NOGREY használata nem roncsolja a hajat, a szer által tartalmazott keratin és kondicionálók révén ápoló hatású, megszünteti a korpásodást, gátolja a haj kiszáradását, csökkenti a hajhullást.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek