'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Kneipp habfürdő naturkind kalóz 40 ml

Cikkszám:
41560
EAN:
4008233109473
Tárhely:
A13-04-2
Bruttó egységár:
12 600 Ft/l
Kiszerelés:
db (40 ml)
Gyűjtő:
doboz=12db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 504Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Kezdődjön a fürdés Kneipp Naturkind Kalóz habfürdővel! A zöld habfürdő gyümölcsös alma illata és hatalmas habhegyei hívják kalandra a kis kalózokat. Az értékes körömvirág kivonat táplálja, a természetes jojobaolaj megvédi a kiszáradástól a gyermekek érzékeny bőrét. Fedezzék fel a színes és tartós habot – hogy a fürdés játékos élmény legyen gyermeke számára! A Kneipp Naturkindet sok szeretettel fejlesztettük ki. Ezen termékek a gondozás és szórakozás ideális kombinációi – gyermekeknek 3 éves kortól. Növényi ápoló hatóanyagokkal, tartósítószerek nélkül (pl. parabének), színező anyagok nélkül, paraffin-, szilikon- és ásványi olajok nélkül, tapasztalt természetgyógyászok és bőrgyógyászok által kifejlesztve és ellenőrizve. Bőrbarát jellege egyetemi klinika által igazolva. A Kneipp környezetvédő- és újrahasznosítást támogató vállalati filozófiát követ és tagja a németországi „Emberek és állatok jogaiért szervezetnek. Alkalmazás: Öntse a habfürdőt a 35-38 fokos folyó fürdővízhez. Az optimális hatás eléréséhez 10-20 percnyi fürdőzés ajánlott. Hogy elkerüljük az elszíneződéseket, a habfürdőt mindig folyó vízbe öntsük és a tömény habfürdőt az azzal érintkező tárgyakról (pl. kád, csempe) azonnal vízzel mossuk le! Fürdés után a kádat forró vízzel öblítsük ki és a visszamaradt habfürdőt távolítsuk el. Egy teljes fürdőhöz elegendő.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek