'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Bach virágeszencia gyertyán 10 ml

Cikkszám:
10100
EAN:
5999559260179
Tárhely:
A18-04-2
Bruttó egységár:
317 500 Ft/l
Kiszerelés:
db (10 ml)
Gyűjtő:
doboz=5db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 3 175Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Gyertyán (Hornbeam) A fáradt lélek virága

Azoknak, akik úgy érzik, nincs elegendő fizikai vagy szellemi erejük és kitartásuk ahhoz, hogy cipeljék a vállukra nehezedő terheket. A mindennapi élet gondjai túlzottnak, megoldhatatlannak tűnnek számukra, jóllehet feladataikat általában sikeresen teljesítik. Úgy gondolják, testi-lelki megerősítésre van szükségük ahhoz, hogy problémáikat könnyebben és jobban meg tudják oldani.

A Gyertyán a mindennapi életben való boldogulás szere. A kudarctól való félelem ellen hat, serkenti az egészséges teljesítési vágyat, vállalkozókedvet és önbizalmat ad. Megakadályozza, hogy az ember a túlhajszoltság érzése miatt betegségbe meneküljön.

A Bach-virágeszenciák kizárólag dr. Edward Bach és munkatársai (Nora Weeks, Victor Bullen) eredeti útmutatásai és irányelvei alapján készülnek.

A növényények jelentős része nálunk is megtalálható vadon (a hajdani Nagy-Magyarország területén szinte mindegyik!), ezeket a lehetőségek szerint a lehető legtisztább környezetben (nemzeti parkok, védett területek) igyekeztünk elkészíteni.

A Magyarországon vadon nem élő növényeket (sülzanót, olajfa) eredeti előhelyükön kerestük meg és ott készítettük el belőlük az anyaeszenciát. Az elkészítés módja (napoztatás ill. főzés) minden esetben megfelelt az eredeti leírásoknak.

A frissen elkészült sorozatból számos, a Bach-terápiát illetve az angol eszenciákat évek óta alkalmazó, nagy tapasztalattal bíró hazai szakembernek adtunk kipróbálásra illetve összehasonlításra.

A visszajelzések meglepően egyértelműek és kedvezőek voltak: szinte mindenki jobbnak tartotta a hazai sorozatot az angolnál. Ennek magyarázata egyrészt a manufakturális kivitelezésben (az eszenciák előállításának egyetlen lépésében sem alkalmazunk gépeket, az üvegek töltése is egyenként, kézi munkával történik az élelmiszerhigiénai előírások betartásával, az ÁNTSz által ellenőrzött laborban), másrészt pedig abban keresendő, hogy a lehetőségekhez mérten hazai, illetve a Kárpát-medencéhez a lehető legközelebb élő, vadon termő növényeket használtunk, ezek pedig nyilvánvalóan jobban harmonizálnak az itt élő emberekkel, mint a nyugat-európai példányok.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek