'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Bach virágeszencia vörös vadgesztenye 10 ml

Cikkszám:
10126
EAN:
5999559260254
Tárhely:
A18-04-2
Bruttó egységár:
317 500 Ft/l
Kiszerelés:
db (10 ml)
Gyűjtő:
doboz=5db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 3 175Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Vörösvirágú vadgesztenye (Red Chestnut) Az önállósodás virága

Azok számára, akik rettenetesen féltenek másokat. Önmagukért gyakran már nem aggódnak, attól viszont rettegnek, hogy szeretteikkel szerencsétlen, szörnyű dolgok történnek.

A Vörös vadgesztenye a gondok és az önzetlen aggodalom elleni szer. Leszoktatja az embert arról, hogy másokért aggódjon, mivel erősíti a sorsba vetett hitet és az egészséges önbizalmat. Az aggodalmaskodás miatt kialakuló betegségek - mindenekelőtt idegi panaszok, keringési zavarok, szívpanaszok és tüdőbetegség - kezelésében is hasznos.

A Bach-virágeszenciák kizárólag dr. Edward Bach és munkatársai (Nora Weeks, Victor Bullen) eredeti útmutatásai és irányelvei alapján készülnek.

A növényények jelentős része nálunk is megtalálható vadon (a hajdani Nagy-Magyarország területén szinte mindegyik!), ezeket a lehetőségek szerint a lehető legtisztább környezetben (nemzeti parkok, védett területek) igyekeztünk elkészíteni.

A Magyarországon vadon nem élő növényeket (sülzanót, olajfa) eredeti élőhelyükön kerestük meg és ott készítettük el belőlük az anyaeszenciát. Az elkészítés módja (napoztatás ill. főzés) minden esetben megfelelt az eredeti leírásoknak.

A frissen elkészült sorozatból számos, a Bach-terápiát illetve az angol eszenciákat évek óta alkalmazó, nagy tapasztalattal bíró hazai szakembernek adtunk kipróbálásra illetve összehasonlításra.

A visszajelzések meglepően egyértelműek és kedvezőek voltak: szinte mindenki jobbnak tartotta a hazai sorozatot az angolnál. Ennek magyarázata egyrészt a manufakturális kivitelezésben (az eszenciák előállításának egyetlen lépésében sem alkalmazunk gépeket, az üvegek töltése is egyenként, kézi munkával történik az élelmiszer-higiéniai előírások betartásával, az ÁNTSz által ellenőrzött laborban), másrészt pedig abban keresendő, hogy a lehetőségekhez mérten hazai, illetve a Kárpát-medencéhez a lehető legközelebb élő, vadon termő növényeket használtunk, ezek pedig nyilvánvalóan jobban harmonizálnak az itt élő emberekkel, mint a nyugat-európai példányok.

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!