Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)
Karácsonyi nagytakarítás, újragondolva: bemutatjuk az ökotudatos tisztaság új ikonjait 2021.12.07.

Karácsonyi nagytakarítás, újragondolva: bemutatjuk az ökotudatos tisztaság új ikonjait

A kimerítő, sokszor napokig húzódó és vegyszerekben ázó ünnepi nagytakarítás a múlté: eljött a természetes ragyogás ideje. Idén karácsonykor lepjük meg magunkat – és lakásunkat – az Attitude termékek környezet- és családtudatos gondoskodásával. Mert a makulátlanul tiszta otthon természetesen fontos: a hangsúly pedig a „természetesen” van.

Szintetikus vagy természetes illatosítás? Csak természetesen! 2021.11.18.

Szintetikus vagy természetes illatosítás? Csak természetesen!

A szintetikus illatok nemcsak számunkra egészségtelenek, de a környezetet is károsítják. Pusztán azért, mert egy termék virág illatot vagy frissítő citrusos illatot hagy maga után, még nem biztos, hogy jól is tisztít, ráadásul az erős illatokat csupán azért adják a termékekhez, hogy azok erős vegyszerszagát elnyomják. Utazzunk együtt a CYCLE-vel az illatosítók világába, tudjuk meg együtt, miért illatosítják a termékeket, mik a kockázatok és miként kerülhetjük el őket.

Két alapvető vitamin, ami nélkül nincs egészség 2021.11.09.

Két alapvető vitamin, ami nélkül nincs egészség

A téli időszak alatt lemerülőben lévő vitamin raktárak miatt fogékonyabbak lehetünk a különböző kórokozók által terjesztett betegségekre. Érdemes tehát felkészülten fordulnunk az előttünk álló évszak kihívásai felé.

Gondolta volna? Ez a nyaki fájdalom leggyakoribb oka 2021.11.09.

Gondolta volna? Ez a nyaki fájdalom leggyakoribb oka

A nyaki fájdalom gyakori panasz, melynek hátterében, az esetek többségében a nyakizmok feszülése áll. Szerencsére, célzott lazító gyakorlatokkal és a népi gyógyászatban évszázadok óta az izomgörcsök és feszülés oldására használt hatóanyagokból álló, természetes eredetű külsőleg alkalmazható termékek segítségével gyors javulás érhető el.

Sodasan – Garancia a megbízhatóságra és a tisztaságra! 2021.11.02.

Sodasan – Garancia a megbízhatóságra és a tisztaságra!

Úgy szeretnénk az otthonunkba a tisztaságot, hogy azzal ne károsítsuk a természetet és a családunk egészségét. A Sodasan márka minden törekvése a valódi ökológiai cselekvés körül forog, hogy miként lehet ellensúlyozni az éghajlatváltozás negatív hatásait.

Toffini tofu a friss növényi fehérjeforrás! 2021.11.02.

Toffini tofu a friss növényi fehérjeforrás!

Fontos számodra az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás? Próbáld ki a megújult Toffini tofu különféle ízvilágú termékeit. A tofu magas növényi fehérjetartalma mellett tej- és gluténmentes élelmiszer, ezért szinte bármilyen diétába beilleszthető.

Oszlassunk el néhány tévhitet! - Immunrendszer erősítés 2021.11.02.

Oszlassunk el néhány tévhitet! - Immunrendszer erősítés

Sajnos olyan időket élünk, amikor mindenhonnan a prevenciós immunrendszer erősítés fontosságát hallgathatjuk, és rosszabb esetben saját környezetünk is rákényszerít minket arra, hogy ezekre igenis odafigyeljünk.

Mennyei őszi almás pite recept! 2021.10.07.

Mennyei őszi almás pite recept!

Nincs jobb ilyenkor az őszi időben, mint egy jó forró és finom almás pite. ?? És mindezt lehet növényi alapon is!

Figyelem, csalók nyereményjátékot hirdetnek a nevünkben! 2021.10.07.

Figyelem, csalók nyereményjátékot hirdetnek a nevünkben!

Szeretnénk felhívni figyelmeteket egy online terjedő csalásra, melyben a csalók vállalatunk nevében azzal keresik fel áldozataikat, hogy Bijó ajándékutalványt vagy éppen okostelefont nyertek. Ennek fejében a postázási költség kiegyenlítését, valamint postázási cím megadását kérik.

Covid, és ami utána van 2021.10.05.

Covid, és ami utána van

A COVID-19 lassan 3 éve kíséri életünket, nagymértékben megváltoztatva mindennapjainkat. A szakemberek a vírus negyedik hullámát őszre prognosztizálják, ezért is érdemes immunrendszerünket felkészülten tartani.

Kategóriák