Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)
VitaMed Viszonteladói Akadémia 2021.06.01.

VitaMed Viszonteladói Akadémia

Hatékony forrásszerzés, értékesítés és cégépítés, termékismeret. Kulcsterületek az Ön sikeréhez!

A Prookies süteményei bűnbe visznek, lelkiismeret-furdalás nélkül.. 2021.06.01.

A Prookies süteményei bűnbe visznek, lelkiismeret-furdalás nélkül..

A Prookies süteményei bűnbe visznek, lelkiismeret-furdalás nélkül. Miért? Mert egyszerre ízletesek és egészséges összetevőkből állnak. Úgy alkottuk újra a legnépszerűbb magyar süteményeket, hogy ízélményük megtartása mellett magas legyen a fehérjetartalmuk és megfelelő energiaforrást biztosítsanak akár egy sportoló, akár egy tudatosan étkező számára is.

A csodás Aloe Vera 2021.05.31.

A csodás Aloe Vera

Kevesen tudják, hogy az aloe nemzetségbe több mint 300 faj tartozik. Az orvosi aloét nagyon régóta használják gyógyításra. Elsősorban égési sérüléseknél, vagy a bőr gyógyulási folyamatainak felgyorsítása érdekében hívták segítségül a növényt, de emésztési problémáknál is sokszor alkalmazták. (Az aloénak lándzsás, húsos, nagy levelei vannak, amelyek fél méterre is megnőhetnek. Letört levelei újranőnek. Érdekes tény: a gyógyító nedv kinyerésével várni kell a növény 4-5 éves koráig, mert addig csak mérgező anyagot termel. A közismert értékes, kocsonyás anyag a levél belső részében található.)

Thai hetek a Bijóban.. 2021.05.25.

Thai hetek a Bijóban..

Thaiföldről sokaknak egy csodás nyaralás, pazar kultúra, ínycsiklandozó ételek és italok jutnak az eszükbe. Polcainkon számos alapanyag megtalálható, mely egy ízletes thai étel elkészítéséhez elmaradhatatlan.

Végre megérkezett hazánkba is a népszerű AnxioControl, rendeljen elsőként! 2021.05.20.

Végre megérkezett hazánkba is a népszerű AnxioControl, rendeljen elsőként!

Ez a rendkívüli gyógynövényekből készült, speciális alapanyagokra standardizált termék, klinikai vizsgálatok sorával alátámasztva segít átvészelni a feszült heteket. Kevesebb szorongást, jobb alvást és kiegyensúlyozottabb mindennapokat ígér.

Silver-Age Aromaterápiás tusfürdők 2021.05.14.

Silver-Age Aromaterápiás tusfürdők

A Silver-Age aromaterápiás tusfürdő sorozatát a természet ihlette, a természetesség jegyében készítettük.

Természetes hatóanyagokkal az aktív alakformálásért 2021.05.14.

Természetes hatóanyagokkal az aktív alakformálásért

A Hagyományos Kínai Orvoslásban (HKO) ismert a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozás néhány általános alapelve, amelyek lényegében az egyensúly és a mértékletesség megteremtésének kialakítására helyezik a hangsúlyt. Egészségünk védelme érdekében érdemes ezt a három alapvető irányt követni.

Netamin Halkollagén Peptidek a ráncmentes, feszes, fiatalos bőrért! 2021.05.14.

Netamin Halkollagén Peptidek a ráncmentes, feszes, fiatalos bőrért!

Bőröregedés. A szóról leginkább a 40 év felett zajló, ádáz küzdelem juthat eszünkbe, pedig bőrünk valójában már jóval előbb elkezd veszíteni fiatalságából. Legfontosabb építőkövének, a kollagénnek mennyisége 25 éves kortól évente kb. 1,5%-kal csökken.1 A jó hír, hogy később is hatékonyan pótolható, méghozzá belülről, a Netamin Halkollagén Peptidekkel!

Vaspótlás az egész családnak 2021.05.06.

Vaspótlás az egész családnak

A vas elengedhetetlen a szervezet számára, hiszen hozzájárul: - normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez - az immunrendszer normál működéséhez - a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

Hatékony szemölcseltávolítás 2021.05.06.

Hatékony szemölcseltávolítás

Jön a nyár és a jó időnek köszönhetően lengébben öltözködünk és bizonyos testrészeinket láthatóbbá tesszük. Így van ez a kéz és láb esetében is.

Kategóriák