Termékleírás
Élelmi rostforrás Csökkentett nátriumtartalom A nátriumfogyasztás csökkentése hozzájárul a normál vérnyomás fenntartásához. Figyeljen a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra!
Összetevők: búzaliszt, margarin (pálmaolaj, repceolaj, víz,
emulgeálószer: E 471, napraforgólecitin; só,
tartósítószer: szorbinsav; savanyúságot szabályozó
anyag: citromsav; aromák, színezék: növényi
karotinok), félzsíros tejföl (pasztőrözött tejszín,
tejsavbaktérium-kultúra); zsíros, félkemény sajt (tej,
mikróbatenyészet, só, oltóenzim, szilárdítóanyag:
kalcium-klorid; tartósítószer: kálium-nitrát),
pasztőrözött tojássárgájalé, búzafehérje,
pasztőrözött teljes tojáslé, ivóvíz, sűrítőanyag:
módosított burgonyakeményítő; bambuszrost,
zabpehely őrlemény, sóhelyettesítő készítmény
(nátrium-klorid, kálium-klorid, nátrium-glükonát),
búzarost, zsíros tejpor, borsórost, maltodextrin,
oldható kukoricarost, kukoricakeményítő,
napraforgófehérje, só, finomított repceolaj,
tönkölykorpa, tojásfehérjepor, tojáspor,
emulgeálószer: E 471; tartósítószer: kálium-szorbát;
aroma, fűszerek