'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Ősi magnézium koncentrátum+optimsm 125 ml

vegán
Cikkszám:
94787
EAN:
5999887678196
Tárhely:
A28-08-4
Bruttó egységár:
34 600 Ft/l
Kiszerelés:
db (125 ml)
Gyűjtő:
doboz=100db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 4 325Ft
készleten < 10 db
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

250 millió éves, tiszta Ősi Magnézium koncentrátum ízületvédő, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatású OptiMSM-mel! A koncentrátum bőrre permetezve pillanatok alatt felszívódik. Használatával kellemetlen mellékhatások nélkül, könnyen és kényelmesen biztosítható a napi magnézium mennyiség. Ezzel a koncentrátummal hónapokra garantálhatja szervezete magnéziumszükségletét anélkül, hogy tabletták szedésével terhelné emésztőrendszerét! A bőrön keresztül felszívódó, több millió éves, nagy dózisú magnézium hatékony, gyors és természetes megoldás a szervezet magnézium szintjének biztosítására, a lábgörcsök, alvásproblémák megszüntetésére. A benne lévő OptiMSM-nek köszönhetően támogatja az ízületek megfelelő működését és csökkenti az ízületek regenerálódásának idejét. A bőrön át felszívódó koncentrátummal Ön nem terheli a szervezetét és emésztőrendszerét, miközben természetesen és hatékonyan gondoskodhat a megfelelő magnéziumszint biztosításáról. Mennyiség Általános szabály, hogy az Ősi Magnézium+OptiMSM koncentrátum javasolt mennyisége az Ön testsúlyához mérten 6-8 mg/kg. Fél teáskanálnyi (2,5 ml) 257 mg elemi magnézium és 312 mg MSM található. Természetesen az optimális mennyiséget befolyásolja a magnézium kúra kezdetekor fennálló magnéziumhiány mértéke is. Rendszeres használat esetén alkalmanként 12-15 fújás elegendő és hatékony mennyiséget jelent. A koncentrátum naponta több alkalommal is használható. Használata Használat előtt távolítsa el a bőr felületéről a testápolót és más krémet, majd óvatosan fújja vagy öntse tenyerébe a megfelelő mennyiséget, és finoman masszírozza be a végtagokba. Izomgörcs esetén permetezze egyenesen a célterületre a koncentrátumot. Ha zavarja a bőrén maradt só, 20 perccel a használat után zuhanyozzon le. Fontos: kerülje a szem és a nyálkahártya környékét! Tipp: Az Ősi Magnézium testápolók tovább erősítik a koncentrátum hatását, és megakadályozzák, hogy a magnéziumsó kiszárítsa a bőrfelületet. Összetevők: Aqua Magnézium-klorid Magnézium-szulfát Kálium-klorid Nátrum-klorid Kálcium-klorid Methylsulfonilmethane(MSM)

  • Jellemzők
    • alkohol mentes
      • Igen
    • vegán
      • Igen
Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!

Legutóbb megtekintett termékek