Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)
Hatékony szemölcseltávolítás 2021.05.06.

Hatékony szemölcseltávolítás

Jön a nyár és a jó időnek köszönhetően lengébben öltözködünk és bizonyos testrészeinket láthatóbbá tesszük. Így van ez a kéz és láb esetében is.

Prémium termékek a Dr. Kocsis és Pharmától 2021.05.06.

Prémium termékek a Dr. Kocsis és Pharmától

Kedves Olvasónk! A következőkben a Dr. Kocsis & Hoffmann Pharma Kft. prémium minőségű termékeit szeretnénk bemutatni. Az olvasás mellett élvezhetik a termékekről szóló podcastokat, videókat is!

Garuda Ayurveda Immun Guard - a tradicionális ayurvédikus gyógyászat kiemelkedő immunerősítője 2021.04.20.

Garuda Ayurveda Immun Guard - a tradicionális ayurvédikus gyógyászat kiemelkedő immunerősítője

Az immunerősítés alapja, hogy megvédjük szervezetünket a nemkívánatos baktériumokkal, gombákkal és vírusokkal szemben. A gyógynövényekben lévő antioxidánsok, és más vitaminok, ásványi anyagok fokozzák a szervezet ellenálló képességét.

Szupertáplálék a száraz bőrnek! 2021.04.01.

Szupertáplálék a száraz bőrnek!

Egyedi, természetes összetevők, különleges eredmény.

Környezetbarát mosogatási tippek a Sodasantól! 2021.04.01.

Környezetbarát mosogatási tippek a Sodasantól!

Minősített BIO mosogatószerek a konyhai higiéniáértA konyha a családi élettér egyik fontos helyszíne, sok időt töltünk itt. Akár egy másodlagos nappaliként is működhet. Ezért kiemelten fontosnak tartjuk a konyhai higiéniát. A tisztaság mellett viszont azt is fontos megnéznünk, hogy milyen áron kapjuk meg, hiszen nem szívesen látunk agresszív tisztítószereket ételeink közelében.

BROLL – segít a gluténmentes étrend betartásában 2021.04.01.

BROLL – segít a gluténmentes étrend betartásában

A cöliákia, vagy másnéven lisztérzékenység a vékonybél krónikus autoimmunológiai betegsége, mely során a bélbolyhok pusztulásnak indulnak és ennek következtében a tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok felszívódása meghiúsul. Ez számos életminőséget rontó tünetet produkálhat.

A Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) az optimális testsúlyért 2021.04.01.

A Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) az optimális testsúlyért

A HKO szerint az ideális testsúly kialakításakor nem az a fontos, hogy a mérleg mennyit mutat, hanem hogy belsőnk könnyű és egészséges legyen. Az egészséges fogyást nem a gyors súlycsökkenés jellemzi, hanem a szervezet fokozatos méregtelenítése, tisztítása és tisztán tartása.

Reumatikus ízületi fájdalom és porckopás – természetes segítség 2021.03.18.

Reumatikus ízületi fájdalom és porckopás – természetes segítség

Reumatikus eredetű ízületi fájdalom kínozza? Netán az elpattant hajszálerek, a kitágult visszerek és a fáradt, elnehezült láb érzése okoz problémát? Ne éljen együtt a fájdalommal, enyhítse!

Erős immunrendszer, ellenállóbb szervezet – Mit tehetsz azért, hogy elérd? 2021.03.18.

Erős immunrendszer, ellenállóbb szervezet – Mit tehetsz azért, hogy elérd?

Az immunrendszer rendkívül bonyolult és összetett rendszer, amit ha sikerül egészségesen tartani, a betegségek nagyobb eséllyel elkerülhetők.

Az ízületi gyulladás lelki okai 2021.03.18.

Az ízületi gyulladás lelki okai

A lelki problémáik gyakorta összekapcsolódnak a testi tüneteinkkel, betegségeinkkel. Mivel hazánkban nagy számban szenvednek az emberek ízületi problémák kínzó tüneteivel nap mint nap, a következő cikkben az ízületi gyulladás lelki okairól rántjuk le a leplet.

Szűrve erre:

Haagné Rusznák Mariann

Kategóriák