Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)
100%-ban természetes, legendás és ízletes: maple joe eredeti kanadai juharszirupok 2021.03.16.

100%-ban természetes, legendás és ízletes: maple joe eredeti kanadai juharszirupok

A Maple Joe egy eredeti és hamisítatlan francia márka, mely a juharszirupok széles választékát kínálja számunkra. A juharszirup egyedi ízvilágú, természetes és autentikus édesítő, amely a kanadai erdők legmélyéről származik. A Maple Joe termékek kizárólag 100%-ban természetes juharszirupot tartalmaznak, egészséges alternatívát kínálva a finomított cukrok helyett.

Garuda Ayurveda Immun Guard - a tradicionális ayurvédikus gyógyászat kiemelkedő immunerősítője 2021.03.04.

Garuda Ayurveda Immun Guard - a tradicionális ayurvédikus gyógyászat kiemelkedő immunerősítője

Az immunerősítés alapja, hogy megvédjük szervezetünket a nemkívánatos baktériumokkal, gombákkal és vírusokkal szemben. A gyógynövényekben lévő antioxidánsok, és más vitaminok, ásványi anyagok fokozzák a szervezet ellenálló képességét.

Weleda babaápolás: jól bevált és megbízható termékek 2021.03.04.

Weleda babaápolás: jól bevált és megbízható termékek

A WELEDA Calendula babaápolási termékek több mint 60 éve védettséget nyújtanak a finom és érzékeny bababőrnek – elnyerve ezzel a szülők és szülésznők bizalmát világszerte.

ERBENOBILI –Növényi kivonatokon alapuló étrend-kiegészítő termékek 2021.02.18.

ERBENOBILI –Növényi kivonatokon alapuló étrend-kiegészítő termékek

Az év elején már bemutatott gyermek Erbenobili termékeken túl a felnőtt étrend-kiegészítő termékek is elérhetőek. Ahogy a gyermekeknél, itt is spagirikus (a Spagyric szó a görös spao (szétválasztani) és az ageiro (egyesíteni) szavakból áll) eljárással készültek a termékek, és a vörösboros áztatás folyamata sem maradt ki.

Alakítsd ki a saját fürdő rituálédat! 2021.02.05.

Alakítsd ki a saját fürdő rituálédat!

A tusolás, vagy kádfürdőzés napunk egyik fénypontja lehet, hiszen tisztálkodási rutinunk egy kellemes programja. Élvezzük ki minden pillanatát, kényeztessünk magunkat!Attól függően, hogy egy frissítő reggeli zuhanyt, vagy inkább egy esti, ráérősebb kádfürdőzést választasz, változik általában a használt termék is.

Fájdalomcsillapítás és ízületápolás a NaturComfort segítségével 2021.01.28.

Fájdalomcsillapítás és ízületápolás a NaturComfort segítségével

A népi gyógyászatban a fájdalomcsillapítás a különböző fájdalomcsillapító hatásukról ismert gyógynövények segítségével valósulhat meg.Éppen ezért tettük a leghatékonyabbnak tartott összetevőket a már jól ismert Magyar Családi Balzsam és a Magyar Családi Balzsam extra hűsítéssel termékeinkbe is. A részletekért olvasson tovább!

ERBENOBILI –Növényi kivonatokon alapuló étrend-kiegészítő termékek 2021.01.13.

ERBENOBILI –Növényi kivonatokon alapuló étrend-kiegészítő termékek

Az Olaszországban található Erbenobili a modern kori tudomány és az ősi gyógynövények használatának segítségével állít elő étrend-kiegészítő termékeket, amelyek támogatják szervezetünk helyes működését, javítják a természetes védekező képességet illetve egyensúlyt építenek ki.

Bio folyékony gomba kivonatokkal és vegán-gombás Shakekkel az egészséges életmód szolgálatában. 2021.01.13.

Bio folyékony gomba kivonatokkal és vegán-gombás Shakekkel az egészséges életmód szolgálatában.

A természet különleges ajándékai a gombák. Nem tartoznak sem a növényvilághoz, de az állatok „országába“ sem. Kevesek számára ismert, hogy a magyar népi gyógymódok sokféle gombát használtak, több mint 30-féle gombafaj gyógyító alkalmazását jegyezték le már 400 éves kéziratok és modern néprajzi gyűjtemények is (nagyrészt az erdélyi, de Nyugat-Magyarországi és felvidéki hagyományok alapján). Azóta kiderült, hogy ezek közül bármelyik ehető gombafajt vették tüzetesebb tudományos vizsgálat alá a gyóg

Mindennapi kenyerünk – lehet egy kis szénhidráttal kevesebb? 2021.01.13.

Mindennapi kenyerünk – lehet egy kis szénhidráttal kevesebb?

Mélyen gyökerezik a kultúránkban az a gondolat, miszerint kenyér nélkül nem lehet élni. Ha azonban kicsit messzebbről, akár kontinensek távlatából tekintünk erre a szénhidrátban bővelkedő alapélelmiszerre, rájövünk, hogy a mai kenyereknek léteznek alternatívái, mégpedig a világon szinte mindenütt ősibb lepény- vagy lapkenyerek formájában.

Minősített BIO mosószerek és tisztítószerek Németországból 2021.01.13.

Minősített BIO mosószerek és tisztítószerek Németországból

Mi a Sodasannál ebben hiszünk, ezért szeretünk minden nap felkelni.”Szeretnénk otthonunkban tisztaságot, de nem mindegy milyen áron kapjuk ezt meg. A Sodasan márka minden törekvése a valódi ökológiai cselekvés körül forog, hogy miként lehet ellensúlyozni az éghajlatváltozás negatív hatásait. Azzal, hogy az otthonodban használt mosó- és tisztítószereket olyan márkára cseréled, melynek a minősítése garantálja a teljes biológiai lebonthatóságot te is sokat tehetsz a környezeted védelméért.

Szűrve erre:

Haagné Rusznák Mariann

Kategóriák