Az ősz haj visszafordítása és a természetes hajszín megőrzése ma már nem utópia.
Fabrizio, a Schär gazdálkodója, a fenntarthatóságról és az innovációról beszél:
„A napom nagyon korán kezdődik, hogy kihasználjam a friss reggeli órákat, különösen a nyári hónapokban. Amikor felkel a nap, kimegyek, hogy megvizsgáljam a földeket, és alaposan megnézem, hogyan nő a cirok, és hogy vannak-e betegségekre vagy fertőzésekre utaló jelek. Ellenőrzöm a talajt és az időjárási viszonyokat, és soha nem felejtem el ellenőrizni a gépek zavartalan működését és a berendezések tisztaságát.”
Az orrunk sokféle szerepet tölt be
Jól át kell gondolni, hogy mi kerül a kenyerünkbe. A gabonák és magvak megfelelő keveréke döntő jelentőségű a ropogós vagy puha kenyér, egyedülálló íze és persze magas élvezeti értéke szempontjából is.
A Schär szakértők által összeállított kenyereit megtalálod a Bijóban!