'
Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)

Naturland svédcsepp 40 gyógynövény 1% 500+500ml 1000 ml

Cikkszám:
28751
EAN:
5999561010281
Tárhely:
A27-06-1
Bruttó egységár:
4 956 Ft/l
Kiszerelés:
db (1 000 ml)
Gyűjtő:
doboz=8db
ÁFA kulcs:
27%
Ne feledd, bruttó 15000 Ft feletti vásárlás
esetén ingyenesen szállítunk neked!
Bruttó ár: 4 956Ft
készleten
db
  • Termékleírás és adatok
  • Hasonlók
  • Még ez is érdekelhet
  • Értékelések
  • Blog
  • Letöltések

Termékleírás

Termékleírás:

A Naturland Nagy Svédcsepp 40 gyógynövénnyel (étrend-kiegészítő készítmény) </strong>40 gondosan válogatott gyógynövény kivonatát tartalmazó készítmény. A kis ezerjófű virágos hajtás-, gyömbér gyökértörzs-, benedekfű-, tárnicsgyökér- és orvosi pemetefű virágos hajtáskivonat támogatja az emésztést és hozzájárul a bélrendszer normál működéséhez. A tárnicsgyökér-kivonat étvágyjavító hatású.
Kevesebb, mint 1% (V/V) alkohol.

Hatóanyag-tartalom: napi adag tartalma:

orvosi ziliz levél 52,5 mg
kis ezerjófű virágos hajtás 0,75 mg
gyömbér gyökértörzs 0,75 mg
benedekfű 0,75 mg
tárnicsgyökér 0,75 mg
orvosi pemetefű virágos hajtás 0,75 mg
NRV (felnőttek számára javasolt napi beviteli referencia-érték) nincs meghatározva.

Összetevők:

Tisztított víz, alkoholos növényi kivonat 1,5% (orvosi ziliz levél, csalánlevél, hársfavirágzat, fekete bodza virág, mórmályva-virág, kerti és spanyol kakukkfű levél és virág, levendulavirág, sáfrányos szeklice virág, kis ezerjófű virágos hajtás, keserű narancs epikarpium és mezokarpium, jávai kurkuma gyökértörzs, szegfűszeg, ánizstermés, kardamomtermés, tárnicsgyökér, keserű édeskömény termés, igazi édesgyökér, borsosmenta-levél, gyömbér gyökértörzs, vidrafű-levél, ceyloni fahéjfa-kéreg, szamóca-levél, orvosi pemetefű virágos hajtás, citromfű virágos hajtás, benedekfű, kamillavirágzat, rozmaringlevél, citromhéj, nyárfarügy, szurokfű, köménytermés, bazsalikom virágos hajtás, borókabogyó, majoránna virágos hajtás, babérlevél, csilipaprika-termés, szegfűbors, szerecsendió-virág, orvosi zsálya levél, koriandertermés), színezék (karamell E150a), tartósítószer (szorbinsav).

Adagolás:

Naponta 2×1 kávéskanálnyi oldat egy pohár vízben vagy teában elkeverve. Napi rendszerességű bevétel esetén alkalmazása legfeljebb 3 hónapig tarthat. Használata egy hónap szünet után megismételhető.

Fontos figyelmeztetések:

  • Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!
  • Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
  • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
  • Gyermekek elől elzárva tartandó!
  • Szobahőmérsékleten, száraz helyen, fénytől védve tárolandó!
  • Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Ezt a terméket még senki nem értékelte. Legyél Te az első!

Értékelést írok

Ennyi csillagot adok

Kérlek, értékeld a vásárolt terméket, 1-5 -ös skálán, ahol 5 a legjobb érték. Irreleváns, spam és trágár értékelések esetén moderálást alkalmazunk. Köszönjük neked, hogy pontos és részletes véleményeddel segíted más vásárlók döntéseit!