Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)
ALSZUNK, MINT A BUNDA? – RÖVIDEN AZ ALVÁSZAVAROKRÓL 2020.04.19.

ALSZUNK, MINT A BUNDA? – RÖVIDEN AZ ALVÁSZAVAROKRÓL

Ha feltennénk magunknak a kérdést, mikor aludtunk utoljára egy igazán jót és pihentetőt, lehet, hogy erősen el kellene gondolkodnunk a válaszon. Talán óvodás korunkban?

Immunerősítés hatékonyan 2020.03.31.

Immunerősítés hatékonyan

Immunrendszerünk támogatására és erősítésére olyan ásványi anyagokat, nyomelemeket és vitaminokat válasszunk, melyek szerves formában tartalmazzák az értékes tápanyagokat.

Bőrápolás természet ihlette kozmetikumokkal Lengyelországból – Babáknak és gyerekeknek 2020.03.31.

Bőrápolás természet ihlette kozmetikumokkal Lengyelországból – Babáknak és gyerekeknek

A Ziaja cég családi vállalkozásként indult, két gyógyszerész Aleksandra és Zenon Ziaja alapították Gdanskban 1989-ben. A Ziaja házaspár növények és természet iránti szenvedélye visszatükröződik a cég elkötelezettségében, hogy kimagaslóan jó minőségű termékeket és széles áruválasztékot kínáljanak megfizethető áron minden korosztály számára.

Influenza, megfázás, láz, antibiotikum 2020.03.18.

Influenza, megfázás, láz, antibiotikum

Újra szembekerültünk az influenza- és megfázásszezonnal, így ilyenkor mindannyian igyekszünk kicsit megerősíteni az immunrendszerünket.

Koronavírus közlemény 2020.03.17.

Koronavírus közlemény

Ti is értesültetek az utóbbi nap történéseiről és a meghozott intézkedésekről a koronavírussal kapcsolatban. A Bijó Kft. mint elsődlegesen élelmiszer értékesítő Szakáruház, továbbra is nyitva tart.

Minősített bio illat kompozíciók francia eleganciával 2020.03.02.

Minősített bio illat kompozíciók francia eleganciával

A Pur Eden az érzékek kényeztetésére fejlesztett bio kozmetikumokat kínál.

Business Superbrands Díjat nyert a Bijó! 2020.02.18.

Business Superbrands Díjat nyert a Bijó!

2019 -ben a független, marketingszakmai és vállalatvezető szakemberekből álló Superbrands Szakértői Bizottság döntése alapján a „BIJÓ” márka elnyerte a Business Superbrands Díjat, amely a kimagasló márkaminőség és a márkaépítésbe fektetett munka elismerése!

Ecover – Több, mint tisztaság, melyet a természet ihletett 2020.02.11.

Ecover – Több, mint tisztaság, melyet a természet ihletett

Az ECOVER a világ egyik legnagyobb öko tisztítószer- és mosószergyártója. A cégnek sikerült megvalósítania a sokaknak paradoxnak számító célkitűzést: az otthonunk tisztán tartása hatékonyan, környezetbarát, egészség kímélő módon és – nem utolsó sorban – kényelmesen.

Egészség ajándékba 2019.12.11.

Egészség ajándékba

Neked is fejtörést okoz az ajándékválasztás? Szeretnél szép, kedves és hasznos csomagot tenni a fa alá? A Marnys® segít ebben!

Frissítő reggeli, vagy kényeztető esti fürdőzés? 2019.11.11.

Frissítő reggeli, vagy kényeztető esti fürdőzés?

A tusolás, vagy kádfürdőzés napunk egyik fénypontja lehet, hiszen tisztálkodási rutinunk egy kellemes programja. Élvezzük ki minden pillanatát, kényeztessünk magunkat!

Kategóriák