Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)
Szakértői tippek az őszi-téli babaápoláshoz 2020.10.06.

Szakértői tippek az őszi-téli babaápoláshoz

Miért fontos az őszi-téli babaápolás? Mire figyeljünk oda ebben az időszakban? Hogyan különböztessük meg a kiütéseket? Cikkünkből mindenre választ kapsz.

AJÁNDÉKOZZON NYUGALMAT AZ ÉRZÉKENY, EKCÉMÁS BŐR SZÁMÁRA! 2020.08.02.

AJÁNDÉKOZZON NYUGALMAT AZ ÉRZÉKENY, EKCÉMÁS BŐR SZÁMÁRA!

A Weleda babápolási termékek a baba első napjától használhatók. A szülésznőkkel együttműködésben kifejlesztett termékek kifejezetten a baba- és a gyermekbőr igényeihez lettek igazítva. Megnyugtató védettséget nyújtanak a babának és elősegítik az egészséges bőr kialakulását.

Száraz tüdő megelőzése 2020.08.02.

Száraz tüdő megelőzése

Az ősz beköszöntével egyre nagyobb számban megjelenő felső légúti megbetegedések ellen a hagyományos kínai orvoslás (TCM) immunerősítéssel védekezik.

Recept - Omlós Zabkeksz 2020.08.02.
Glutén – nem glutén, ez itt a kérdés 2020.08.02.

Glutén – nem glutén, ez itt a kérdés

A gluténmentes diéta nem csupán egy diéta a többi közül, melyet a tehetősebbek engedhetnek meg maguknak. Gluténmentesen táplálkozni néhány évvel ezelőtt igen nagy kihívásnak számított, mivel eléggé szűk volt az elérhető gluténmentes élelmiszerek repertoárja.

A csodás Aloe Vera 2020.06.24.

A csodás Aloe Vera

Kevesen tudják, hogy az aloe nemzetségbe több mint 300 faj tartozik. Az orvosi aloét nagyon régóta használják gyógyításra. Elsősorban égési sérüléseknél, vagy a bőr gyógyulási folyamatainak felgyorsítása érdekében hívták segítségül a növényt, de emésztési problémáknál is sokszor alkalmazták. (Az aloénak lándzsás, húsos, nagy levelei vannak, amelyek fél méterre is megnőhetnek. Letört levelei újranőnek. Érdekes tény: a gyógyító nedv kinyerésével várni kell a növény 4-5 éves koráig, mert addig csak

Keleti kényelem – nyugati nyugalom 2020.05.29.

Keleti kényelem – nyugati nyugalom

Azokat a gyógynövényeket nevezzük nyugtató hatásúnak, amelyek legfőbb funkciója az elme megnyugtatásának, a rossz közérzet, a szorongás csillapításának elősegítése. A Hagyományos Kínai Orvoslás (Traditional Chinese Medicine) szerint kétféleképpen fejthetik ki hatásukat: vagy az idegek csillapítása, vagy pedig a szív erősítése révén. Főként ingerültség, erős szívdobogás, álmatlanság vagy túl heves, zaklató álmok kísérte alvás esetén alkalmazzák őket. E drogok fő funkciója a nyugalmi állapot előse

A tavasz „kellemetlen” velejárója – a szénanátha 2020.05.20.

A tavasz „kellemetlen” velejárója – a szénanátha

Beköszöntött az igazi tavaszi idő, virágzásnak és levélbontásnak indult a természet, azonban számos bosszúság is megérkezett ezzel azok számára, akik érintettek az olyan jellegű allergiákban, melyeket bizonyos növények pollenjei okoznak.

Tisztaság a természet erejével a vírusos időszakban is 2020.05.12.

Tisztaság a természet erejével a vírusos időszakban is

Az ECOVERNEK sikerült megvalósítania a sokaknak paradoxnak számító célkitűzést: az otthonunk tisztán tartása hatékonyan, környezetbarát, egészség kímélő módon és – nem utolsó sorban – kényelmesen.

Kötelező a szájmaszk és/vagy a szájat eltakaró sál viselése! 2020.04.23.

Kötelező a szájmaszk és/vagy a szájat eltakaró sál viselése!

2020.04.27-től kötelező a szájmaszk és/vagy a szájat eltakaró sál viselése!

Kategóriák