Regisztráció
Magyar
15.000 Ft feletti vásárlás esetén lakossági vásárlóinknak a kiszállítás ingyenes! (Külföldi címre megrendeléseket nem fogadunk!)
Lepd meg szeretteidet Bijó Ajándékutalvánnyal! 2020.12.08.

Lepd meg szeretteidet Bijó Ajándékutalvánnyal!

Neked is fejtörést okoz az ajándékválasztás? Szeretnél szép, kedves és hasznos ajándékot tenni a fa alá? A BIJÓ segít NEKED!

Lassan rágj, tovább élsz! 2020.12.08.

Lassan rágj, tovább élsz!

A kínai táplálkozástan megelőző, egészségmegőrző, illetve gyógyító jellegű, az energia és az anyag, a qi és a yin-yang egyensúlyán alapul.

Babáknak & mamáknak a BIOLA Biokozmetikai Kft.-től 2020.12.08.

Babáknak & mamáknak a BIOLA Biokozmetikai Kft.-től

Dr. Gyovai Viola ajánlásávalcégvezető, tulajdonos, okleveles biológus, a Magyar Tudományos Akadémia kandidátusa

Megérkezett a hideg és vele együtt a kirepedezett kézbőr szezonja! Van egy természetes tippünk, érdekel? (Meru szűz kókuszolaj) 2020.12.08.

Megérkezett a hideg és vele együtt a kirepedezett kézbőr szezonja! Van egy természetes tippünk, érdekel? (Meru szűz kókuszolaj)

Ki szereti, ha a hideg miatt kiszárad a keze, berepedezik, akár ki is sebesedik? Fájdalmas és nem is túl esztétikus..

ZIAJA – Ajándékozni mindig öröm! 2020.12.07.

ZIAJA – Ajándékozni mindig öröm!

Az ajándékok kiválasztásánál sokat gondolunk arra, akit éppen szeretnénk meglepni. Amennyiben pontosan tudjuk, hogy mivel lephetjük meg igazán, akkor könnyű dolgunk van, viszont az is előfordulhat, hogy nem ismerjük ennyire, ezért kicsit nehezebb a választás.

NICKS Ezt végre én is ehetem! 2020.11.12.

NICKS Ezt végre én is ehetem!

A Nick’s termékek kivétel nélkül glutén-és pálmaolajmentesek, hozzáadott cukor nélkül

A HKO tanácsai az immunrendszer egyensúlyának megőrzésére 2020.11.12.

A HKO tanácsai az immunrendszer egyensúlyának megőrzésére

A Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) az emberi testre összefüggő egészként tekint, amely érzékenyen reagál nemcsak arra, hogy mivel táplálják, hanem arra is, hogy az ember milyen szokások mentén él. A HKO éppen ezért számos gyakorlatot és összetevőt ismer, amellyel javíthatunk immunrendszerünk működésén. Az alábbiakban Dr. Chen Zhen szakértelmére támaszkodva kerül bemutatásra néhány módszer.

Tradíciók és gyógynövények keveréke egy csésze teában 2020.11.12.

Tradíciók és gyógynövények keveréke egy csésze teában

A YOGI TEA® több, mint 40 éve a gyógynövényekből és fűszerekből készült ízletes tea szinonimája, amely az 5000 éves indiai ajurvédikus filozófiában gyökerező tearecepteken alapul.

Arkoroyal® – természetes immunerősítés 2020.11.12.

Arkoroyal® – természetes immunerősítés

Az Arkoroyal egészségmegőrző termékek széles választékát jelenti egyenesen a méh kaptárból – felnőtteknek és gyerekeknek.Fő összetevőik: méhpempő, propolisz, ginzneng, acerola, méz

Otthoni spa rituálé, ami csak rólad szól! 2020.11.12.

Otthoni spa rituálé, ami csak rólad szól!

Napjainkban az egészségünk és fittségi állapotunk megőrzésére fordított figyelem egyre hangsúlyosabbá vált. A rekreáció, a sport és az egészséges táplálkozás kiemelt figyelmet kapnak. A sport, a rekreáció és az egészség közötti kapcsolat nyilvánvaló, melyet még érdemes kiegészíteni a megfelelő testápolással is.

Kategóriák